Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIŠTA OD OBRANE TITULE

VIDEO Sevilla nadigrala Lens, no izmišljeni kazneni udarac ih koštao ispadanja iz Europe

Nogometaši Lensa u izravnom su dvoboju sa Sevillom izborili nastavak europske sezone u Europskoj ligi.

Rakitić i suigrači protiv Lensa (Foto: Profimedia)

Nogometaši Seville došli su u francuski Lens spasiti sezonu, no nisu uspjeli. Trebala im je pobjeda za ulazak u Europsku ligu, natjecanje koje su prošle sezone osvojili, ali su unatoč dominaciji poraženi 2:1.

Ivan Rakitić Što se događa s Ivanom Rakitićem? divider

Od početka susreta Sevilla je pokazala po što je došla i napadati te prilike su se nizali jedna za drugog, no momčad Ivana Rakitića nije uspijevala postići pogodak.

Sevilla dominantna, slomio ih smiješan penal

U prvom dijelu može se izbrojati njihovih četiri ili pet dobrih prigoda, dok su domaći ostali bez udarca na gol.

Ključni trenutak dogodio se u 60. minuti, kad je pokazan kazneni udarac za Lens. Kazneni udarac za koji se jasno vidi da nije postojao i nevjerojatno je kako je bio potvrđen.

Elye Wahi je u kontri odigrao loptu za Medinu, koji je dotrčao iz posljednjeg reda, a ovaj je u kaznenom prostoru pao na pod. Sudac je pokazao na bijelu točku, no usporena snimka dala je do znanja da će odluka biti promijenjena.

Naime, vidjelo se kako je Medina zapravo zapeo za travu te da praktično nikakvog kontakta s igračima Seville nije bilo. Ako je i bilo, onda je Medina zapravo pokretnom unazad svojom nogom nagazio  Soumarea.

Luka Modrić i Ivan Rakitić Raketa i Modrić opet zajedno? "Rakitić može pomoći Vatrenima, a Srbija nema kult, ali ni kvalitetu kao Hrvatska" divider

No, kazneni udarac je potvrđen, a u pogodak ga je pretvorio Przemyslaw Frankowski. Cijelu situaciju pogledajte OVDJE.

Napali su svime što su imali, ali nije išlo

Sevilla se vratila u susret u 78. minuti, preko kaznenog udarca koji je iskoristio Sergio Ramos, a onda su krenuli žestoki napadi na gol. 

Nije Sevilla ipak zabila, a konačni resultat postavio je Angelo Fulgini u šestoj minuti sudačke nadoknade. Iskoristio je grešku Pedrose, nakon čega je sjevnula kontra i dodavanje koje nije mogao ne iskoristiti.

Lens će tako nastaviti natjecanje u Europskoj ligi, dok je za Sevillu ova europska sezona gotova. No, na vrlo gorak i zapravo nevjerojatan način.

Carlo Ancelotti i Luka Modrić Modrić večeras vjerojatno posljednji put u grupnoj fazi Lige prvaka, Ancelotti povukao sjajan potez! divider

Lens je susret završio s dva udarca u okvir gola te su oba završila pogotkom te još samo jednim udarcem na cijelom susretu.

U drugom susretu ove skupine, nevažnom za konačni poredak, PSV i Arsenal su odigrali 1:1.

Standings provided by Sofascore
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider