Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MODRIĆEVOM TEHNIKOM

VIDEO Remek-djelo s terena na Trešnjevci: Pogodak direktno iz kornera kakav se inače ne viđa

Na susretu Trešnjevke i Segeste viđen je pogodak direktno iz kornera, postignut vanjskim stranom kopačke.

Pogodak iz kornera za Trešnjevka - Segesta (Foto: YouTube)

Iako niželigaška nogometna natjecanja samim svojim statusom nisu atraktivna poput onih elitnih, veliki broj nogometnih zaljubljenika voli svoje vrijeme provoditi na terenima gdje se odigravaju upravo susreti nižih liga.

Isti često neistomišljenicima pokušavaju objasniti zašto uživaju na tim susretima, a jedan jako dobar argument u svoju korist dobili su proteklog vikenda na susretu 3. NL Centar (četvrti rang natjecanja) između Trešnjevke i Segeste.

Tehnika Luke Modrića

Susret koji je završio pobjedom domaćih rezultatom 3:2 odlučen je u 77. minuti uistinu sjajnim pogotkom 26-godišnjeg Karla Josipovića. On je pobjednički pogodak postigao direktno iz kornera, no tehnikom kakva se u takvim slučajevima rijetko viđa.

Naime, udarac iz kuta s desne strane on je izveo desnom nogom i to vanjskim dijelom kopačke te ju je poslao u bliži kut vrata Segeste, čime je iznenadio vratara koji nije najbolje reagirao.

Ovaj tehnički sjajno izveden udarac možete vidjeti klikom na video (ako vam ga slučajno pusti ispočetka, pronađite ga na 32:02).

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider