Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
umalo u glavu

VIDEO: Rakitića navijači gađali pivom usred prijenosa, ali sve je oduševio reakcijom

Ivan Rakitić zabio je svoj drugi pogodak u Ligi prvaka ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sevilla je nakon domaćeg remija s RB Salzburgom u 2. kolu remizirala i s Wolfsburgom, ovaj put u gostima. I u drugoj utakmici u nizu strijelac za andaluzijsku momčad bio je Ivan Rakitić, još jednom s bijele točke.

Raketa je donio bod svojoj momčadi u 87. minuti, nakon što je u igru ušao tek u drugom dijelu susreta.

Nakon utakmice Ivan je davao izjavu za španjolsku televiziju, kad je odjednom s tribina doletjela čaša piva. Čini se kako je Ivan prvo mislio uhvatiti čašu, ali je doletjela velikom brzinom i na kraju je jedva izbjegao pogodak u glavu.

Čaša je pogodila reklamni pano iza njega, a on se svemu dobro nasmijao unatoč prilično neugodnoj situaciji s domaćim navijačima.

''Ma ništa se nije dogodilo, emocije su na tribinama jednake kao i one na terenu'', pomirbeno je poručio Rakitić.

Domaći su navijači bili bijesni zbog 11-erca pred sam kraj susreta i isključenja Josuhe Guilavoguija zbog drugog žutog kartona.

 

"Zabili su nam gol iz prvog napada u drugom poluvremenu, ali smo se borili i nastojali izjednačiti do samog kraja", rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Tri minute prije kraja utakmice Rakitić je s bijele točke poslao loptu u donji desni kut dok se vratar Wolfsburga bacio u lijevu stranu.

"Nisam smio promašiti jer nam je ovaj bod jako važan. Osvojeni bod nam je bitan kako bi se nastavili boriti za prolazak skupine. Bila je ovo pomalo čudna utakmica tijekom koje dosta toga nismo imali pod svojom kontrolom", rekla je 'desetka' Seville.

gol expired Najgora Barcelona otkako je Lige prvaka: Havarija je započela s Messijem u momčadi, a jedan podatak sve govori divider

"Bili smo međutim na kraju blizu i postizanja drugog pogotka, ali smo nažalost pogodili stativu. Ali borili smo se i zbog toga sam ponosan na momčad", dodao je.

Rakitić zabio dva gola u prva dva kola

Sevilla je tako odigrala i drugi put neodlučeno nakon što je u prvom kolu remizirala doma 1-1 s austrijskom RB Salzburgom.

"U Ligi prvaka je teško igrati, svaka greška se skupo plaća, pa moramo naučiti nešto iz ovoga. U dosadašnje dvije utakmice smo puno griješili pa je sada vrijeme da doma počnemo pobjeđivati", napomenuo je Rakitić.

Sevilla će u idućem kolu dočekati francuski Lille, posljednjeplasiranu momčad skupine G. Vodeći Salzburg ima 4 boda, Sevilla i Wolfsburg po 2, a Lille 1.

gol expired Suigrači na klupi smirivali zvijezdu Uniteda nakon što je vidio tko ulazi u igru umjesto njega divider

"Momčad na treninzima dobro radi, možda nam je potrebno više mirnoće tijekom utakmica. Malo više strpljenja dok loptom kružimo s jedne strane na drugu kako bi smo preuzeli kontrolu nad igrom", upozorio je Rakitić.

"Wolfsburg nas nije tako jako pritiskao pa da izgubimo tu mirnoću no dobro... U konačnici smo osvojili bod u gostima, što je pozitivno. Sada trebamo pobijediti doma u idućem kolu", napomenuo je.

Rakitić je prošli vikend stigao do svoje 100. pobjede sa Sevillom nakon prvenstvenog slavlja od 2-0 nad Espanyolom. Za klub iz Andaluzije odigrao je 206 utakmica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider