Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEŠTO JE I U PREZIMENU

VIDEO Proteklog vikenda od UFC-a se vjerojatno oprostio najgori borac u novijoj povijesti promocije

Rijetko tko se nije zapitao kako je Harry Hunsucker došao do UFC-a i što radi u najvećoj svjetskoj MMA promociji.

Tri minute i 48 sekundi, odnosno 228 sekundi, ako ćemo samo u toj mjernoj jedinici. Toliko su trajale tri do sada održane UFC borbe Harry Hunsuckera.

Da se razumijemo, to nije vrijeme za koje je ovaj borac riješio svoja tri protivnika niti je on novi Francis Ngannou, s kojim ga jedino dijeli to što je prva dva nastupa u Octagonu odradio kao teškaš. 

Ako u MMA-u postoji pojam "metla", to je ovo

Radi se u vremenu koliko je njegovim trima protivnicima trebalo da ga završe. I samim time možemo Hunsuckera, koji se posljednjim porazom gotovo sigurno oprašta od UFC-a, nazvati najgorim borcem u novijoj UFC povijesti.

Kamaru Usman i Leon Edwards VIDEO Kamaru Usman iz bolnice najavio trilogiju s Edwardsom: ''Dolazim po osvetu'' divider

Do promocije je došao uskočivši kao zamjena u borbu protiv Taija Tuivase, na Fight Nightu održanom u ožujku prošle godine. Bam Bam je sve riješio za 49 sekundi, desni krošeom, a onda udarcima na podu.

UFC mu je naravno odlučio nagraditi hrabrost i spremnost uskočiti bez priprema pa je dobio priliku u drugačijim okolnostima pokazati što može. Rezultat je bio poraz od Justina Tafe, nokautom nogom u glavu nakon nešto manje od dvi minute borbe održane u prosincu. Tafi je to bila tek druga pobjeda u pet UFC nastupa, čime je zadržao mjesto u promociji.

Tri nokauta s tri različite tehnike

Vjerovao je Hunsucker kako se u promociji može zadržati spuštanjem u polutešku kategoriju, no težak ispit dobio je ispred sebe. Ipak, ovako lošu reakciju na njega ne može ništa opravdati. Tyson Pedro savladao ga je nakon jedne minute i pet sekundi borbe, udarcem nogom u tijelo.

Treći nokaut poraz i to na treći različit način, odnosno svaki put drugačijom tehnikom. Zločesti bi rekli da je nešto i u prezimenu.

Neovisno o tome kakav je ugovor dobio, gotovo nemoguće je očekivati još jednu njegovu priliku u UFC-a. I svakako će promociju napustiti kao, prema prikazanim predstavama i rezultatima, najlošiji borac u novijoj UFC povijesti.

  Dvorana u Birmighamu i Joe Rogan VIDEO I Edwardsovi prijatelji već su gotovo spavali! Pogledajte reakcije na trenutak kad je Rocky ostavio borilački svijet u šoku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider