Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UH, ĆIRO...

VIDEO Prije godinu dana Ćiro je u intervjuu imao jednu želju prije smrti: ''Daj mi samo jednu...''

Miroslav Ćiro Blažević preminuo je dan prije svojeg 88. rođendana.

Znajući da vodi borbu s teškom bolešću, ekipa emisije Zdravlje na kvadrat s Nove TV početkom prošle godine posjetila je legendarnog Ćiru Blaževića, koji je jutros preminuo.

Ćiro se taman u to vrijeme drugi put suočio s karcinomom prostate i njegova zdravstvena situacija bila je sve teža.

"Daj mi samo jednu. Jednu godinu, jednu godinu. Ona je tako u ovoj dobi dugačka. I to je da me ništa ne boli. Oni ljudi koji imaju vrlo nizak stupanj tolerancije boli, što je kod mene, jako se plašim kad me zaboli, evo ga, krenulo je. Da mi je potrčati. Samo da mi je još jedanput potrčati, a ne mogu", poželio je tada Ćiro.

Nažalost, želja da uspije potrčati ostala mu je neispunjena.

Ćiro je priznao da u životu baš i nije previše pazio na prehranu, ali zbog sportskog načina života dugo je poživio.

"Jesam, gotovo je sigurno da ne bih doživio tako duboku starost da sam drugačije nego zdravo živio. Došao sam tu da kažem istinu, jer sve drugo moglo bi tebe povrijediti, a ti to ne zaslužuješ. Nisam pazio nikad na prehranu. Nikada! Ne pijem, pite jedem, sarmu jedem, ali nikad nisam, tako reći, kap popio alkohola jer otac je moj za pet generacija pio."

"Pušio sam i nastavio sam pušiti. Svaki dan popušim po kutiju cigareta, ali vrlo blagih. Neću se baš svakog poroka riješiti. Nemam više ništa, ništa mi nije ostalo nego cigarete", izjavio je tada.

Po čemu ćete najviše pamtiti Ćiru?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider