Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POČIVALA U MIRU

VIDEO Preminula baka Milana Borjana: Živjela je u Hrvatskoj, a sve je osvojila izjavom o "njegovoj" Krajini

U dobi od 85 godina starosti preminula je baka srpsko-kanadskog vratara Milana Borjana.

Tijekom Svjetskog prvenstva u Katru, ali i prije njega, čim je Hrvatska izvućena u skupinu s momčadi Kanade, puno se govorilo o Milanu Borjanu.

Tadašnji kapetan Crvene Zvezde našao se u pozornosti hrvatskih medija nakon više izjava u kojem je svoj rodni kraj, a radi se o okolici Knina, zvao Krajinom.

Nije se proslavio protiv Hrvatske

Stvorila se neprijateljska atmosfera, koja je kulminirala pred utakmicu u kojoj je naša reprezentacija slavila rezultatom 4:1. U to vrijeme je sve vezano uz Borjana bilo vrlo zanimljivo pa je tako ekipa Dnevnika Nove TV posjetila njegovu baku Šteficu. 

Ona je nažalost sad preminula, ali mi ćemo se prisjetiti njene izjave o tome što je govorio njen unuk, koji se u utakmici protiv države u kojoj je rođen baš i nije proslavio.

Baka je bila vrlo iskrena pred kamerama

"Nije on govorio ništa naročito. On je samo rekao da je rođen u Kninu i da voli, kako se kaže, Krajinu. Je*ala ga Krajina!" navela je baka Štefica uz široki osmijeh, tim putem dodavši:

"Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin pa Hrvat, pa što bi htjelii. U našoj obitelji nema mržnje. Nitko nikoga ne mrzi, nitko nikoga ne prezire."

Baka se tim putem pokazala kao pravi primjer, a niti Borjan nakon toga više nije imao slične izjave. 

On je trenutno na posudbi u Slovanu iz Bratislave, no od ljeta bi se trebao vratiti u Crvenu Zvezdu, gdje će donijeti odluku o nastavku svoje karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider