Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE MU PRVI PUT

VIDEO Poznato što je radio čovjek koji je šokirao Njemačku i popeo se na vrh stadiona u Dortmundu

Čovjek koji je uspio proći sigurnosne službe i popeti se na konstrukciju stadiona je 21-godišnji Nijemac.

Stadion u Dortmundu (Foto: Afp)

Veliki propust napravila je organizacija utakmice Njemačke i Danske u osmini finala Europskog prvenstva, koja je odigrana u Dortmundu.

U jednom trenutku na gornjoj konstrukciji stadiona fotografiran je maskirani muškarac, čije namjere u početku nisu bile poznate, ali je policiji trebalo čak sat vremena da ga uhiti.

Popeo se na catwalk i krenuo fotografirati

Prema dostupnim informacijama, on se na svojevrsni "catwalk" stadiona popeo oko 22 sata i 27 minute, dakle tijekom drugog poluvremena utakmice.

Policija prvobitno nije iznosila detalje, no sad su otkrili o kome se radi.

Maskirani muškarac zapravo je 21-godišnjak iz Osnabrücka, koji se bavi fotografijom te je upravo zbog toga odlučio popeti se na vrh stadiona.

Mladić je pokušao prakticirati svoj hobi

U svom ruksaku imao je fotoaparat, kojim je planirao napraviti spektakularne fotografije, a policija je potvrdila kako se radi o mladiću koji je to već radio na sličnim lokacijama.

Catwalk na stadionu u Dortmundu Catwalk na stadionu u Dortmundu (Foto: Afp)

Dakle, nije riječ o nekom ekshibicionistu niti nekome tko je imao plan bilo koga ugroziti. On se zapravo, kao što možete vidjeti na fotografija, popeo na ograđen i relativno siguran dio konstrukcije stadiona, no činjenica je da se to nije smjelo dogoditi.

Sve u svemu, Nijemci je do kraja Eura vjerojatno malo više pripaziti na mogućnost sličnih eskapada, posebno jer bi ovakvi slučajevi mogli motivirati nekoga ne toliko nevinih namjera.

Remo Freuler i suigrači VIDEO Švicarska je za prvi gol Talijanima napravila nešto neviđeno u povijesti Eura divider

Lovro Majer i Dani Olmo (Photo: Luka Stanzl/PIXSELL) Dinamo puni blagajnu transferom Olma? Guardiola želi Španjolca, riječ je o vrtoglavoj cifri divider

Arijan Ademi i Marko Bulat Dinamo se razišao sa šestoricom igrača: Dvojica odlaze kod bivšeg trenera Hajduka divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider