Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Genijalnost na djelu

VIDEO Pogledajte nestvarni potez Kristijana Lovrića s treninga Osijeka

Kristijan Lovrić poznat je po atraktivnim potezima na terenu, a ništa ne zaostaje niti na treningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka ovog tjedna pripremaju se za subotnji domaći susret protiv Hrvatskog Dragovoljca. Susret koji naoko izgleda najlakši mogući u ovom trenutku, no važnost utakmice je velika.

Zapravo, za Osijek je svih šest susreta do kraja važno, ukoliko žele ostati u borbi za titulu. Ukratko, pobijede li u svakom od njih, bit će „živi“ do posljednjeg kola, neovisno o ostalim utakmicama Dinama.

Srećom, na treningu je jako dobra atmosfera, što je već nekako postalo uobičajeno kad su Bijelo-plavi u pitanju. Na atmosferu su pozitivno djelovali i neke posljednji ulazni transferi, gdje posebno vrijedi istaknuti Kristijana Lovrića. Njegov vedar i pozitivan duh ne ostavlja nikoga ravnodušnim, a osim toga je Lovrić na treningu spreman i na svakakve ekshibicije.

Kamere u pravom trenutku na pravom mjestu

Tako je na Facebook stranicama NK Osijeka objavljena snimka s treninga na kojoj je Lovrić izveo nevjerojatan potez. Zapravo, potez kakav bi rijetko tko odlučio pokušati. Stao je nekoliko metara iza desne korner zastavice te zatražio povratnu loptu. Kad je ona došla do njega uslijedio je udarac vanjskom stranom desne noge.

Možemo pretpostaviti kako je inspiraciju pronašao u sjajnom potezu Luke Modrića iz utakmice protiv Chelsea.

Luka Modrić VIDEO Modrić je unaprijed znao da će napraviti potez života, pogledajte kako! divider

Lopta je uhvatila potpuno neprirodnu putanju te njome završila u golu, a sam nogometaš kao da nije mogao vjerovati što je uspio izvesti.

Ono što je najvažnije, kamere kluba bile su u blizini i to su snimile pa svi imamo priliku uživati u ovoj Lovrićevoj minijaturi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider