Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nogometni genije

VIDEO Modrić je unaprijed znao da će napraviti potez života, pogledajte kako!

Ovakvo nešto još nije viđeno u Ligi prvaka. Luka Modrić je pravi nogometni čarobnjak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometaš Luka Modrić izabran je u utorak navečer za najboljeg igrača (MVP) četvrtfinalnog susreta Lige prvaka, u kojem je njegov Real Madrid gubio od Chelseaja 0:3 pa zabio dva gola kojima je izborio polufinale.

"Ovo je bila još jedna nevjerojatna noć, velika utakmica na Bernabéuu", rekao je 36-godišnji Modrić nakon završetka utakmice u Madridu.

gol expired Plakao je, a onda mu je prišao Modrić: Luka oduševio čak i Engleze ovom reakcijom divider

Modrić je čudesnom asistencijom vanjskom donio Realu toliko željeni gol za preokret. Hrvatski kapetan je u 80. minuti na nevjerojatan način pronašao Rodryga, koji je samo pospremio Lukin poklon.

Hrvatski veznjak napravio je možda i potez svoje karijere, takvu asistenciju stvarno ne viđamo često u nogometu, a toliko dobru možda nikada nismo ni vidjeli, pogotovo ne na ovakvoj nogometnoj razini poput četvrtfinala Lige prvaka.

gol expired Modrić i Benzema izvukli Real iz ponora i odveli u polufinale Lige prvaka nakon produžetaka divider

No da stvar bude još nevjerojatnija, pobrinuo se Luka Modrić. On je još jednom dokazao da ima sjajan pregled igre i unaprijed je znao što će napraviti, a loptu u nogama nije imao.

To dokazuje i snimka gola. Modrić je još za vrijeme akcije pogledao gdje stoji Rodrygo, a čim je dobio loptu, sjajno ga je uposlio i očarao nogometni svijet.

Modrićevu genijalnost pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider