Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRENUTAČNO JE U DUBRAVI

VIDEO Pogledajte kako je navijač Hajduka provocirao Dinamovu nadu: Oko njegova transfera diglo se dosta prašine

Nogometaš Dinama Marko Brkljača dobio je u Zmijavcima doček kakav nije očekivao.

Marko Brkljača (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Burno je bilo ljetos na relaciji Split - Zagreb kad je riječ o Marku Brkljači, dotad jednom od najvećih potencijala iz mlađih uzrasta Hajduka.

Taj momak koji je u Split došao iz Benkovca trebao je potpisati profesionalni ugovor s klubom, kad se u sve uključio Dinamo te na kraju odveo Brkljaču u svoje redove.

Otac je tvrdio da odlazi zbog minutaže

Pisalo se kako je za to najzaslužniji bio njegov otac, s kojim je Dinamo vodio dijalog, no on je rekao kako je presudilo to što je u Dinamu Marku obećana veća minutaža nego što bi je dobio u Hajduku. Odnosno, pokušao je okrenuti priču s novca, za što navijači Hajduka vjeruju da je bilo presudno.

Brkljača minutažu u Dinamu nije dobio, naprotiv. Jesenas je igrao za drugu momčad, gdje je u 15 utakmica upisao pet pogodaka, a trenutačno je dvojno registriran u Dubravi. U dresu prve momčadi Dinama je u Splitu već zaigrao, na Parku mladeži u Kupu, no vrući doček dobio je u tradicionalno vatrenim Zmijavcima, gdje je danas zaigrao za Dubravu u porazu 2:0 od tamošnje Croatije.

U trenucima dok je napuštao teren, jedan navijač s tribine mu se obratio, kao što možemo vidjeti na priloženoj snimci.

"Brkljača, je li tata Oliver sretan s minutažom? Bravo, bravo, sve na crveno", rekao je čovjek s tribine, očito navijač Hajduka koji ovom momku nije oprostio odlazak.

Kako je to izgledalo, možete vidjeti u nastavku.

Možemo pretpostaviti kako će Brkljaču većinom na jugu čekati sličan doček, posebno ako zaigra na derbiju za Dinamo, što je realno očekivati u doglednoj budućnosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider