Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV MAJSTOR!

VIDEO Perišićev potez o kojem bruji cijela Engleska, "polomio" je sve moguće Van Dijku

Ivan Perišić je odigrao jako dobru utakmicu u dvoboju protiv Redsa.

Ivan Perišić i Virgil Van Dijk (Foto: Twitter/Screenshot)

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na Anfieldu svladao Tottenham Hotspur sa 4:3 (3:1), a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za prvi gol gostiju.

Liverpool je nakon samo 15 minuta imao velikih 3:0 golovima Jonesa (3), Diaza (5) i Salaha (15-11m) te se činilo kako je dvoboj odlučen.

Hajduk - Dinamo na Poljudu Na Poljudu oglašen alarm za uzbunu: I Dinamo i Hajduk trebaju veliki remont, ovo je bilo mučenje divider

No, u 40. minuti Perišić je prihvatio loptu na lijevom krilu, ismijao Van Dijka i zatim idealno poslužio Kanea (40) koji je smanjio na 3:1. Son (77) je smanjio na 3:2, a Richarlison (90+3) je sredinom sudačke nadoknade uuz podosta sreće skrenuo ubačaj Korejca u mrežu za 3-3 i činilo se veliki preokret gostiju. No, samo minutu potom Lucas Moura je kardinalno pogriješio, ostavio loptu Digu Joti (90+4), a Portugalac je potom ušao u kazneni prostor i pogodio suprotni kut za konačnih 4:3.

Perišić je igrao za Tottenham do 90. minute.

Liverpool je ovom pobjedom preskočio Tottenham na ljestvici, sada je peti sa 56 bodova, dok je Tottenham šesti sa 54, koliko ima i sedma Aston Villa.

Video Perišićevog poteza pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider