Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je napeto

VIDEO Ovo niste mogli vidjeti u prijenosu, frcale su iskre nakon finala: "Nitko nas neće ponižavati"

Manchester City je osvojio naslov svjetskog klupskog prvaka.

Kyle Walker i Felipe Melo (Foto: Afp)

Frcale su iskre nakon finalne utakmice Svjetskog klupskog prvenstva u kojem je Manchester City s visokih 4:0 svladao brazilski Fluminense, a čini se da su sve zakuhali Jack Grealish i Felipe Melo.

Brazilski nogometaš je naime krenuo na Grealisha, kojeg je kasnije pred kamerama optužio za nepoštivanje njegova kluba i suigrača Martinellija, no naletio je na Kylea Walkera.

Mateo Kovačić Ovo do danas nitko nije uspio, a onda se pojavio Mateo Kovačić: Vatreni ispisao povijest divider

Vrlo brzo je nastao kaos na terenu, Felipe Melo i Walker su se krenuli naguravati, no suigrači su razdvojili i smirli zaraćeni dvojac, a svemu su iz prve ruke svjedočili Joško Gvardiol i Mateo Kovačić koji su ušli s klupe.

"Kad je utakmica završila, Grealish je krenuo na Martinellija. Nema muda suprostaviti se većem od sebe. Prolazio je blizu njega, vidio sam ih kako razgovaraju, pa sam krenuo na njega i gurnuo ga.

Walker je mene odgurnuo. Branio sam svog suigrača i svoj klub. To ću zauvijek raditi, nitko neće omalovažavati klub ili igrače. Nitko neće ponižavati mene ili suigrače", objasnio je Felipe Melo nakon susreta.

Za Kovačića je ovo bio treći naslov svjetskog klupskog prvaka i tako se upisao u povijest kao prvi nogometaš koji je titulu klupskog prvaka svijeta osvajao s tri različita kluba - Real Madridom, Chelseajem i sada Manchester Cityjem.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider