Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševio suigrače

VIDEO Ovako je Modrić najavio El Clasico: Pogledajte potez velemajstora

Luka Modrić sjajnim potezom na treningu oduševio je suigrače pred El Clasico.

Luka Modrić na treningu Reala (Foto: Real Madrid)

Luka Modrić još je jednom pokazao zašto mu se nogometni svijet divi. 37-godišnji kapetan Vatrenih otkrio je samo mali arsenal svojih čarolija na jednom od posljednjih treninga pred veliki El Clasico koji se igra sutra od 16:15.

gol expired Trener Gorice ljutit: "Uz penal za Hajduk mogao je biti žuti, nikako crveni karton" divider

Luka je pomalo nespretno na prvu primio loptu, a zatim pokazao nevjerojatnu tehniku, naime, ukrotio je loptu i bez gledanja prema golu uputio savršen udarac koji je plasirao u sam kut mladog ukrajinskog vratara Lunina.

Gorica - Hajduk Dramatična utakmica u Velikoj Gorici: Livaja u 98. minuti zabio za pobjedu Hajduka! divider

Rodygo, Alaba, Nacho i ostalo društvo sjajno je reagiralo na majstoriju našeg kapetana, a zatim ga je mladi Brazilac podigao i dali su nam mali uvid u zanimljive treninge koje se održavaju u velikom trening centru Real Madrida.

Sutra od 16:15 Real dočekuje Barcelonu na Bernabeu, gosti dolaze kao vodeća momčad prvenstva iako imaju isto bodova kao Kraljevski klub, ali nešto bolju gol razliku. Ancelotti je najavio da neće biti eksperimentiranja s postavom, a samim time očekujemo Luku sutra od prve minute na travnjaku.

gol expired Perišić i suigrači iz Tottenhama upisali novu pobjedu, izjednačili se s Manchester Cityjem divider

Luki će ovo biti čak 26. El Clasico u kojem nastupa, ukupno je odigrano 249 derbija, Real Madrid je upisao 100 pobjeda, Barcelona 97, dok su 52 puta remizirali.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider