Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo mu je teško

VIDEO Oršić o danu koji je sve promijenio: "Ne želim se previše toga prisjećati"

Hrvatski nogometaš Mislav Oršić ozlijedio se na ljetnim pripremama, no uskoro bi mogao zaigrati za Trabzonspor.

Mislav Oršić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Mislav Oršić vraća se nakon teške ozljede koljena koju je zadobio nedugo nakon potpisa za turski Trabzonspor.

Nakon neslavne epizode u redovima engleskog Southamptona, za koji je upisao tek jedan nastup u Premier ligi, povremeni hrvatski reprezentativac preselio se u Tursku, i to kod Nenada Bjelice, koji ga jako dobro poznaje.

Trebao je to biti transfer koji će ga vratiti u formu i u hrvatsku nogometnu reprezentaciju, no na pripremama mu se dogodila teška ozljeda koja ga je izbacila s terena na šest mjeseci.

U međuvremenu se puno toga promijenilo, Bjelica je dobio otkaz i preselio u Union Berlin, no Oršić se oporavio i mogao bi biti u zapisniku za veliki derbi između Trabzonspora i Fenerbahčea.

"Ne želim se previše prisjećati tog dana. Tada se sve promijenilo. Bio sam sretan što ću doći u Trabzonspor. Znao sam da će se sve promijeniti nakon ozljede, ali na kraju sam sretan što sam se vratio treninzima s ekipom. Nadam se da ću ostati zdrav te da ću pomoći momčadi da ostvarimo ciljeve", kazao je Oršić.

Robert Mudražija i Marko Livaja Junak Lokosa o sukobu s Livajom: "Njemu to nije odgovaralo. Gušt mi je igrati na Poljudu" divider

Igor Pajač pokazuje crveni Mikanoviću Incident na Poljudu: Nepoznata ženska osoba gurnula Pajača, otkinula mu sprej i bacila ga na pod divider

Rajko Vidović Sve je spremno za dolazak novog trenera u HNL: Raskinuo je ugovor s klubom divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider