Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
REPREZENTATIVAC IRAKA

VIDEO Nogometna glupost godine: Zabio pa ismijavao protivnika, zaradio drugi žuti i doveo momčad do ispadanja

Jordan je izborio četvrtfinale Azijskog kupa, i to na način kakav je teško opisati, a u glavnoj ulozi bio je irački napadač Aymen Hussein.

Crveni karton za Aymana Husseina (Foto: screenshot)

Azijski kup došao je do faze osmine finala, a danas je odigran susret Iraka i Jordana koji je ponudio dramatičnu i vrlo uzbudljivu završnicu. 

Jordan je slavio rezultatom 3:2, ali ono što je dovelo do tog rezultata uistinu je posebno. I sadrži jednu teško shvatljivu glupost iračkog napadača Aymena Husseina.

Euforija Iraka brzo je ugašena

Jordan je poveo u sudačkoj nadoknadi prvog dijela pogotkom Al-Naimata, da bi Naitiq izjednačio u 68. minuti. Veliko slavlje Iračana uzrokovao je pogodak spomenutog Husseina u 76. minuti. 

No taj je pogodak doveo i do crvenog kartona za Husseina, koji je odlučio proslaviti gol tako što je kopirao jordansko slavlje. Sudac je to shvatio kao ismijavanje protivnika i dodijelio drugi žuti karton.

Uslijedili su žestoki napadi Jordanaca, ali činilo se da će se Irak uspjeti obraniti. 

Preokret je došao duboko u sudačkoj nadoknadi, odnosno u petoj od sedam predviđenih minuta, kad je izjednačio Al-Arab. Ipak, potpuni preokret došao je u sedmoj minuti nadoknade, kad je za pobjedu pogodio Al Rashdan.

Najbolje trenutke ove teško opisive utakmice pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider