Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SLIJEDI TEŽAK RASPORED

VIDEO Neymar napustio igru nakon neopreznog starta igrača Lillea, iznesen je s terena

PSG će možda neko vrijeme morati bez jednog od svoja tri glavna igrača.

Neymar (Foto: Afp)

PSG je u jednoj fantastičnoj utakmici savladao Lille rezultatom 4:3, nakon što su vodili 2:0, ali i dozvolili gostima da preokrenu. Pogodak odluke postigao je Lionel Messi u 95. minuti.

Početak utakmice obilježio je Neymar, prvo sjajnim pasom za Mbappea pri pogotku za 1:0, a onda i vlastitim pogotkom. No, u 48. minuti susreta, pri rezultatu 2:1, zabrinuo je sve navijače pariške momčadi. 

Nije dosuđen niti prekršaj

Nakon jednog žešćeg starta Benjamina Andrea, na koji sudac nije niti reagirao, Neymar je ostao ležati na podu. Brzo su se oko njega okupili pripadnici medicinske ekipe. Pomoć su mu pružali otprilike dvije i pol minute, dok se Brazilac držao za glavu.

Na kraju su ga stavili na nosila te iznijeli s terena, da bi on čak u jednom trenutku ustao, pokušavajući ih navesti da mu dozvole nastaviti utakmici. Ipak, nakon što je stao na noge, morao se vratiti na nosili, suzdržavajući suze.

Neymar Neymar (Foto: Afp)

Iz njegove reakcije bi se moglo zaključiti kako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi, koja bi ga mogla na neko vrijeme izbaciti iz stroja.

PSG-u slijede važni susreti. Već idućeg vikenda gostuju kod drugoplasiranog Olympique Marseillea, nakon čega slijedi Nantes pa uzvratni susret osmina finala Lige prvaka, gostovanje kod Bayerna u Munchenu.

Za sada nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna te kad bi jedan od PSG-ovog ključnog trojca trebao biti spreman za nastup.

Start Benjamina Andrea na Neymaru pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider