Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KOD VODSTVA 3:0

VIDEO Newcastleov veznjak burno proslavio uspješan klizeći start i potvrdio kakva veličanstvena atmosfera vlada u Svrakama

Newcastle United savladao je Leicester City u gostima, rezultatom 0:3.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U na papiru možda i najuzbudljivijoj utakmica Boxing Daya, nogometaši Newcastle Uniteda pobrinuli su se da gostovanje kod Leicester Cityja zapravo ne bude tako uzbudljivo nikome osim njihovim navijačima.

gol expired Nevjerojatni Newcastle melje i dalje, Wolvesi srušili Lamparda u posljednim trenucima i poslali Svece na dno divider

Oni su slavili rezultatom 0:3, s tim da su isti imali već u 32. minuti, dok su nakon samo sedam minuta već vodili s dva pogotka prednosti.

Svrake melju od prve do zadnje minute

Nisu Svrake dozvolile domaćima da se vrate u susret te su odradili discipliniranu i borbenu predstavu od početka do kraja susreta.

Tome svjedoči jedan vrlo zanimljivi detalj iz 79. minute susreta, kad je već bilo jasno da će bodovi putovati na krajnji sjever Engleske. Glavni lik događaja je veznjak Newcastlea, Bruno Guimaraes.

Brazilski reprezentativac uklizao je ispred Dewsbury-Halla, time prisilivši veznjaka Leicestera na pogrešku, odnosno čime je Newcastle došao do posjeda lopte. A onda je pred navijačima to proslavio gotovo jednako kao da je proslavio pogodak.

gol expired Eddie Howe radi čuda s Newcastleom, no njegovo najveće čudo je paragvajski nogometaš divider

Sama takva požrtvovnost pri visokom vodstvu, ali i reakcija na uspjeh samo nam je dokaz kakva vrhunska atmosfera vlada u trenutno trećeplasiranoj momčadi Premier lige.

Newcastleu je ovo bila šesta pobjeda u nizu te ukupno 11. susret u nizu bez poraza. Isti su zapravo u sezoni doživjeli tek jedan, 2:1 na gostovanju kod Liverpoola.

Kako je to Guimaraes proslavio svoj uspješan start, pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider