Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BUNIO SE NA ŽUTI KARTON

VIDEO Omraženi FIFA influencer u ekshibicijskoj utakmici krvoločno startao na bivšu Zlatnu loptu

Još jednom je u negativnom kontekstu u nogometne medije došao influencer i YouTuber iShowSpeed

iShowSpeed i Kaka (Foto: screenshot)

Katar je danas ugostio nogometni spektakl s ciljem humanitarne akcije, imenom Hope For Charity, u kojem su za momčadi imena Team AboFlah i Team Chunkz zaigrala mnoga poznata imena iz svijeta sporta, ali i šire.

Najveće ime svakako je jedan od najboljih nogometaša ovog stoljeća i osvajač Zlatne lopte, ujedno i jedan od navijačima najomiljenijih nogometaša, Kaka.

Što taj lik opet radi na terenu!?

No, to očito ništa nije značilo YouTubereu, iShowSpeedu, koji je iz nekog razloga također dobio priliku zaigrati na ovoj utakmici.

Ovaj Amerikanac, koji je većini pravih ljubitelja nogometa zapravo omražen, proslavio se svojim streamanjem FIFA-e, ali i praćenjem njemu obožavam Cristiana Ronalda te istovremeno vrijeđanjem Lea Messija u gotovo svakoj prilici.

Također, pamtimo ga kao gosta prošlogodišnje dodjela Zlatne lopte, kad se baš i nije proslavio u susretu s Joškom Gvardiolom.

Zalet u sprintu i prije svega glup te jako grub start

Ovog puta će nogometnim romantičarima postati još omraženiji nakon starta kakav je izveo prema Kaki u 27. minuti susreta.

Veliki Brazilac vodio je loptu prema golu, kad mu je Speed s leđa došao nakon sprinta od dvadesetak metara te grubo uklizao točno u zglob stajne noge.

Da bi stvar bira gora, umjesto da se ispriča nogometnom velikanu kojeg je gotovo ozlijedio, Amerikanac se još bunio zbog žutog kartona koji mu je sudac pokazao.

Uistinu ne znamo što taj momak radi na ovakvim utakmicama i zašto ga itko više zove. Ovdje čak vjerujemo da je bilo zbog njegovog velikog broja pratitelja te bi netko od njih sigurno mogao za humanitarnu akciju nešto uplatiti. No, ima li smisla, kad vidimo kakvu sliku daje?

Kako je to izgledalo, pogledajte ispod teksta.

IShowSpeed foul on Kaka. Yellow card given
byu/doubleoeck1234 insoccer

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider