Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOŠKO SE POIGRAO

VIDEO Poznati YouTuber se obrukao oko Gvardiola: "Ma nije to Gvardoliv, on igra za Barcelonu"

Poznati YouTuber iShowSpeed još je jednom pokazao koliko je plitko njegovo znanje nogometa, sporta putem kojeg se proslavio.

Joško Gvardiol i iShowSpeed (Foto: screenshot)

Jedan od gostiju ovogodišnje dodjela Zlatne lopte u Parizu je i iShowSpeed, poznati YouTuber koji je ogroman broj pratitelja i fanova zaradio igranjem FIFA igara, odnosno njenog FIFA Ultimate Team Modea.

Kasnije je ovaj mladi Amerikanac nastavio snimati razne videe, ponajviše s nogometnih događanja, a jedno vrijeme je sa svojom kamerom pratio Cristiana Ronalda.

"Speed" s razlogom ima i veliki broj "hejtera"

Naravno, osim velikog broja fanova, "Speed" ima i veliki broj "hejtera", koji smatraju da njegovo nogometno znanje i pozvavanje ne zaslužuje takvu pažnju. No, organizatori dodjela Zlatne lopte očito tako ne misle, budući da je dobio pozivnicu za veliko događanje.

Tamo je pak još jednom dokazao kako oni koji ga osporavaju imaju pravo. Naime, nije prepoznao Joška Gvardiola, a onda se pokušavajući izvući još dodatno obrukao.

Sve je krenulo time kad je Joško došao u društvu još jednog momka tražiti fotografiju. Joško je bio onaj koji je uslikao, a netko je Speedu nakon toga rekao tko je on. Osim toga, reagirali su i komentatori na YouTubeu, gdje je prenosio svoje viđenje priredbe.

Joško vidio o čemu se radi pa prihvatio igru

Nakon toga je pozvao Joška, upirući prstom u njega i govoreći mu "ti, ti, dođi ovamo."

Gvardiol je nakon toga došao, a Speed mu je rekao kako mu pišu da je on Gvardoliv. Joško je onda prihvatio igru, rekavši da ne zna o čemu oni pričaju. Složili su se da je riječ o nesporazumu te je Joško otišao.

Speed je nakon toga napravio još veću glupost idućom izjavom.

"Oni mene trollaju, dobro ja znam tko je Gvardoliv, on igra za Barcelonu", rekao je poprilično samouvjeren.

Ispod teksta pogledajte kako je to izgledalo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider