Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PO PRVI PUT U KARIJERI

VIDEO Luka Modrić već do poluvremena upisao tri krasne asistencije

Luka Modrić ponovno vrhunski dirigira igrom "Kraljevskog kluba".

Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid već je do poluvremena napunio mrežu Levantea, posljednjeplasirane momčadi ljestvice, koja je u Madrid došla po pobjedu nade u ostanak. No, nakon 45 minuta je jasno da je samo teorija ostala momčadi iz Valencije.

Španjolski prvak do poluvremena im je zabio četiri pogotka, a u tri od njih je svoje prste izravno imao Luka Modrić. Dirigent igre Reala upisao je asistenciju za prvi, treći i četvrti pogodak.

Prvog je u 13. minuti postigao Ferland Mendy. Modrić je primio loptu duboko u svojoj polovici, slomio svog čuvara i povukao loptu, a onda sjajno u prostor gurnuo svom lijevom bočnom braniču, koji je na kraju došao do gola i zatresao mrežu. Pogodak možete vidjeti OVDJE.

Hrvatska desetka u asistente se drugi put upisala u 34. minuti, kad je strijelac bio Rodrygo. Pogodak možete vidjeti OVDJE, a došao je nakon duplog pasa Modrića i "njegovog sina".

Treća Lukina asistencija došla je u 45. minuti. Ponovno je bio u pitanju dupli pas, ovog puta s drugim mladim Brazilcem, Viniciusom. Pogodak pogledajte OVDJE.

Luka je tako s 36 godina na leđima po prvi put u karijeri upisao tri asistencije na jednoj utakmici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider