Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKVA ZAVRŠNICA POLUVREMENA

VIDEO Modrić promašio kazneni udarac u 45. minuti, Union poveo odmah u idućem napadu

Izuzetno sadržajna bila je završnica prvog dijela utakmice na berlinskom Olimpijskom stadionu.

Luka Modrić (Foto: Profimedia)

Union Berlin otišao je na poluvrijeme s vodstvom u utakmici Lige prvaka protiv Real Madrida, nakon što je 45. minuta susreta i sudačka nadokdana ponudila jako puno.

Rakitić i suigrači protiv Lensa VIDEO Sevilla nadigrala Lens, no izmišljeni kazneni udarac ih koštao ispadanja iz Europe divider

U susretu gdje je domaća momčad u početku bila nešto bolja, da bi Real onda preuzeo inicijativu, svatko je promašio po jednu veliku priliku, a onda je došla spomenuta završnica.

Modrić promašio drugi penal za Real zaredom

Real je u 45. minuti dobio priliku potencijalno ugasiti snove Nenada Bjelice i njegovih igrača o prezimljavanju u Europi. 

Diogo Leite nespretno je igrao rukom u vlastitom kaznenom prostoru te je sudac pokazao na bijelu točku. Loptu je uzeo Luka Modrić, no šutirao je jako loše i vratar Frederik Ronnow obranio je njegov udarac.

Bio je to drugi promašen kazneni udarac Modrića za Real u nizu, nakon što je propustio realizirati i jednog u veljači, na klupskom Svjetskom prvenstvu. Kako je pucao, pogledajte OVDJE.

Autogol Serdara Saatcija VIDEO Autogolčina: Stoper Brage spektakularno pogodio svoju mrežu i pomogao Bjelici divider

Uzrokovalo je to euforiju na stadionu, no niti približno onakvu kao niti minutu kasnije, kad je Kevin Volland iskoristio grešku Davida Alabe i doveo berlinsku momčad u vodstvo.

Kako je to napravio i doveo Union u situaciju gdje s trenutnim rezultatom idu u Europsku ligu, pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider