Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
REDOVNO PRATI RIJEKU

VIDEO Matjaž Kek zanimljivo prokomentirao Željka Sopića: "Ne sviđa mi se što previše spominje Keka"

Matjaž Kek i dalje redovno prati svoj bivši klub, a prokomentirao je prethodnog i trenutnog trenera.

Željko Sopić radi jako dobar posao na klupi Rijeke i mnogi se nadaju kako bi on mogao biti novi Matjaž Kek, čovjek koji je proveo najdulje vremena u jednom mandatu na klupi nekog hrvatskog kluba.

Kek je trenutno vrlo uspješan kao izbornik Slovenije, koju je odveo na Euro, ali Rijeku konstantno pratiti i jako je sretan onime kako njegov bivši klub trenutno izgleda.

Jakirovića nije htio komentirao, o Sopiću ima zanimljivo mišljenje

U velikom intervjuu za Dnevnik Nove TV, prokomentirao je prethodnog i trenutnog trenera Rijeke, za početak Sergeja Jakirovića i njegovo napuštanje kluba te odlazak u Dinamo.

''Nisam tip koji bi pametovao protiv svog kolege, znam ga dok je bio trener Maribora i Gorice. Svaki od nas traži svoj put i ima svoj karakter. Je li bi ja t napravio, nemojte me to pitati, odgovor je jasan. Ja ostajem kod toga da neću komentirati stvari za koje me nije briga", britko je odgovorio.

O Željku Sopiću je ipak iznio mišljenje.

''Sopić će morati pronaći svoj put, ima strašan potencijal, ima podršku u klubu i na tribinama. Tu i tamo previše spominje Keka, nije mi se to svidjelo, ali to je normalno od svakog čovjeka. Želim mu da napravi dobar posao. On je trener budućnosti", rekao je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider