Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U NOVE IZAZOVE

VIDEO Luka Ivanušec pred odlazak iz Zagreba: "Nisam mislio da će biti tako emotivno"

Ekipa Dnevnika Nove TV ispratila je Luku Ivanušeca u Rotterdam.

Nakon sjajne i vrlo emotivne večeri na Maksimiru, gdje je odigrao svoju posljednju utakmicu za Dinamo, Luka Ivanušec jutros je u pratnji obitelji i menadžera otputovao u Nizozemsku, gdje ga čeka potpis ugovora s nizozemskim prvakom Feyenoordom.

Luka tako odlazi u grad gdje je odigrao svoju možda i najdražu utakmicu dosad, polufinale Lige Nacija protiv Nizozemske.

U Dinamu je osvojio sve

Za Dinamo je odigrao 173 utakmica, postigao 37 golova i upisao 19 asistencija. S klubom je osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske u isto toliko godina, a jednom je osvojio i Hrvatski kup. Dinamo će zaraditi oko deset milijuna eura, a nešto će novca sjesti i od dodatnih bonusa.

U Maksimiru će dobiti i 15 posto od idućeg transfera. Iz zračne luke jutros ga je ispratila i naša ekipa.

"Očekivao sam da ću biti toliko emotivan, al da ću doživjeti jedan takav oproštaj, to nisam očekivao. Tako da, još se jednom moram zahvaliti svim navijačima kao su se oprostili od mene, stvarno svaka čast svima", rekao je Luka tik pred let za Nizozemsku, dodavši:

"Došao je kraj idem na jedan novi izazov jednu novu ligu i mislim da je idealna međustepenica i jedna novi korak i mislima da je jako dobar odabir."

Našem reprezentativcu želimo sve najbolje, uvjereni da će tamo pokazati svoju kvalitetu, a onda sve to nastaviti raditi i u reprezentativnom dresu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider