Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludilo u Brazilu

VIDEO Kaos na poluvremenu: Direktor pokušao ući u VAR sobu zbog penala, novinaru izbili mobitel iz ruke

Nesvakidašnje scene odvile su se na utakmici brazilskoga nogometnog prvenstva.

Direktor Corinthiansa (Foto: Everton Leite/Radio Pachola/Platforma X)

Iz Brazila stižu nevjerojatne scene. Corinthians je osvojio sva tri boda na gostovanju kod Gremija (0:1) u sklopu 34. kola tamošnjeg prvenstva, a susret je obilježio kaos na poluvremenu.

Gosti su početkom prvog dijela tražili kazneni udarac nakon jednog duela u kaznenom prostoru Gremia, no sudac i VAR soba odlučili su da to nije dovoljno za najstrožu kaznu.

Sudačka odluka razbjesnila je goste, a posebno direktora Corinthiansa Allesandra, koji je ipak pretjerao u svom ponašanju. Novinari su ga snimili kako trči prema VAR sobi i lupa na njihova vrata, no ona su bila zaključana.

Dominik Livaković VIDEO Turci opet u transu zbog Livakovića: Dodavanje o kojem ne prestaju pričati divider

Nažalost, nije stalo na tome. Samo koji trenutak kasnije izbio je okršaj između Allesandra i novinara koji je sve snimao. Netko od predstavnika Corinthiansa novinaru je izbio mobitel iz ruke, zbog čega je došlo do verbalne prepirke. Direktor gostujućeg sastava na kraju se posuo pepelom i ispričao novinaru zbog svoga ponašanja. 

Da je Allesandro kojim slučajem i uspio ući u VAR sobu, ondje ne bi nikoga zatekao jer su VAR suci odradili utakmicu iz sjedišta Saveza u Rio de Janeiru...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider