Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PEPE, SRAM TE BILO

VIDEO Kakva bruka poznatog nogometnog mesara: Pepe "primio udarac" glavom u ruku i pao kao pokošen

Na utakmici portugalskog prvenstva između Porta i Rio Avea dogodio se jedan zanimljiv detalj.

Pepe (Foto: Afp)

Teško je pronaći neku listu najvećih nogometnih grubijana, popularno zvanih mesarima, a da se na njoj ne nalazi ime Pepea, rođenog Brazilca koji se proslavio nastupima za Real Madrid i reprezentaciju Portugala.

Iako će za tjedan dana službeno ući u peto desetljeće života, odnosno proslaviti 40 godina, Pepe je još uvijek standardan u redovima najbolje portugalske momčadi, Porta, a to je bio i na Svjetskom prvenstvu u Katru, u redovima reprezentacije.

Pepe nas je ponovno "oduševio"

S vremenom se malo smirio pa njegove eskapade na travnjaku nisu tako česte, ali vjerojatno tu igra ulogu i činjenica da nastupa u većinom dominantnoj momčadi unutar susreta portugalske lige. No, tu i tamo nas ponovno "oduševi" svojim potezima.

Ovog puta je to jedan kojim se podosta osramotio. Tijekom današnjeg susreta protiv Rio Avea, kod jednog ubačaja njegove momčadi iz kuta, Pepe je neoprezno rukom startao na Emmanuela Boatenga iz Rio Avea.

Odnosno, Pepeova ruka završila je u licu protivničkog igrača. Pitate se što je Pepe napravio? Pao je kao pokošen, odnosno očito je Boatengove glava napravila opak prekršaj na njegovoj ruci. Po reakciji bismo rekli nešto ravno onome što je on često radio u dresu Reala.

Na kraju je sve prošlo bez upozorenja, no Pepe nas je još jednom podsjetio na što je sve sposoban.

Što je to napravio, pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider