Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pep poludio

VIDEO Kakva amaterska pogreška Edersona! Brazilac šlampavim potezom poklonio gol Kopenhagenu

Ederson je teško kiksao u 34. minuti susreta između svog Manchester Cityja i Kopenhagena.

Ederson (Foto: Afp)

Manchester City krenuo je u pohod na obranu titule Lige prvaka, odlično su krenuli u utakmicu, po običaju imali su loptu, dominaciju, a već u 10. minuti utakmice De Bruyne je okrunio dominaciju pogotkom.

Sve je išlo kao po uhodanom scenariju, ali u 34. minuti susreta ponajbolji vratar svijeta napravio je amatersku pogrešku i natjerao Pepa Guardiolu da proba pronaći nešto kose na glavi da ju čupa. Naime, Ederson je pokušao odigrati dodavanje prema Akeu, ali dao ju je točno u noge napadaču Kopenhagena.

Pogodak Benjamina Šeška VIDEO Leipzigu u drugoj minuti utakmice protiv Reala poništen pogodak: Internet poludio, no odluka je ispravna! divider

Pacersku pogrešku 30-godišnjeg Brazilca objeručke je prihvatio Magnus Mattsson koji je došao do odbijanca i precizno naciljao u gornji desni kut gostujućih vrata.

Pogodak i grešku Edersona pogledajte OVDJE.

Dodajmo da je Pep Guardiola odlučiokrenuti bez Hrvata u prvih 11 u kopenhaškoj zimskoj noći, ali Matea Kovačića i Joška Gvardiola nema niti u zapisniku Građana.

53-godišnji stručnjak odlučio je odmoriti naše reprezentativce, prema prvim informacijama radi se o lakšim ozljedama te vjeruje da neće trebati njihove usluge protiv Kopenhagena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider