Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KLASA

VIDEO Gvardiolov potez je hit: Poigrao se s najskupljim igračem Newcastlea u povijesti

Manchester City eliminiran je iz EFL kupa od Newcastlea, ali nakon utakmice se najviše govorilo o Jošku Gvardiolu.

Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Nogometaši Manchester Cityja na St. James Parku nisu uspjeli napraviti Newcastleu ono što su prije desetak dana na svom Etihadu.

Poraženi su rezultatom 1:0, čime su izbačeni iz EFL Kupa, natjecanja koje su osvajali od 2018. do 2021. godine, četiri puta zaredom. Tako već u rujnu gube jedan potencijalni trofej.

Mnogi bi pali na dupe, ne i Joško

No, nakon utakmice zvijezda društvenih mreža ipak je postao jedan nogometaš Cityja, a radi se o Jošku Gvardiolu

Hrvatski reprezentativac u jednoj je kontri domaćih ostao sam protiv najskupljeg igrača Newcastlea u povijesti, izuzetno brzog lucidnog driblera, Alexandra Isaka. Činilo se da švedski reprezentativac tu ima veliku prednost, no očito ne kad je s druge strane Gvardiol.

Pokušao je Isak u svom stilu, u punom trku driblingom se riješiti Joška. Zasjekao je u desno, pa onda odmah u lijevo, u maniri koja bi mnoge braniče bacila na dupe. No, ne i Joška. On je popratio situaciju i sve odradio rutinski, kao da takve stvari protiv sličnih igrača već godinama rješava na dnevnoj bazi.

Naravno, navijači su oduševljeni pa platforma X (bivši Twitter) jutros obiluje snimkama ove intervencije, po mnogima trenutno najboljeg stopera svijeta, ali i čovjeka koji očito vrijedi svaki peni koji je City dao za njega.

Kako je Gvardiol riješio naoko veliku opasnost pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider