Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skandal u Europskoj ligi

VIDEO Huligani razbili glavu srpskom vrataru: Rakitić skupljao upaljače po terenu

Ivan Rakitić i društvo prošli su u četvrtfinale Europske lige.

Ivan Rakitić (Foto: Afp)

Nogometaši Seville izbacili su Fenerbahce s ukupnih 2:1 za prolaz u četvrtfinale Europske lige, ali novi uspjeh španjolske momčadi zasjenio je veliki incident.

Navijači turskog kluba bacili su arsenal različitih predmeta na travnjak i u glavu pogodili srpskog vratara Marka Dmitrovića. Raskvarili su mu glavu, liječnici su brzo utrčali na travnjak i pomogli nesretnom vrataru Seville.

Feyenoord Nizozemci pregazili momčad Igora Jovićevića: Šahtar dobio sedam komada na De Kuipu divider

Unatoč teškoj ozljedi, srpski vratar je stisnuo zube i nastavio utakmicu, a svima je zapeo za oko jedan detalj s utakmice. Dok se ukazivala pomoć srpskom vrataru, bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić skupio je punu šaku upaljača koji su doletjeli s tribina na travnjak.

Zvuči posve nevjerojatno, ali srpskom vrataru nije prvi put da je "dobio po glavi". Na gostovanju kod PSV-a u šesnaestini finala Europske lige, jedan nizozemski navijač je utrčao na travnjak i nasrnuo na vratara.

Dmitrović se, srećom, brzo snašao i svladao ga do dolaska redara. Ipak navijači PSV-a su odlučili pokazati drugo lice, u znak isprike poslali su mu cvijeće i lijepu poruku, a napadač je osuđen na zatvorsku kaznu.

Za kraj dodajmo da su nogometaši turskog kluba pobijedili Sevillu s 1:0 u uzvratnom susretu osmine finala, ali to im nije bilo dovoljno da utakmicu barem odvedu u produžetke.

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider