Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upisali drugi poraz

VIDEO Talentirani Osječanin zabio krasan pogodak na Euru: Vratar je loptu samo ispratio pogledom

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina upisala je novi poraz na Euru.

Hrvatska nogometna reprezentacija U-17 (Foto: HNS/GOL.hr)

 

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija ostala je bez izgleda za plasman u četvrtfinale Europskog U-17 prvenstva, nakon što je u susretu 2. kola D skupine Engleska pobijedila Nizozemsku sa 4:1.

 

U ranije odigranom susretu Švicarska je porazila Hrvatsku sa 2:1, pa nakon dva kola Švicarska i Engleska imaju po šest bodova, dok su Hrvatska i Nizozemska uoči zadnjeg kola na nuli.

Engleska je povela u sedmoj minuti golom Maylesa Lewisa-Skellya, a izjednačio je Jasper Hartog u 71. minuti. Devet minuta kasnije Isaiah Dada-Mascoll pogađa za 2:1, a trećoj minuti nadoknade je isti igrač realizirao kazneni udarac za 3:1. Pobjedu "Gordog Albiona" potvrdio je Justin Oboavwoduo (90+5).

Vinicius VIDEO Viniciusa razbjesnilo jedno pitanje novinara: "Jesi li ti glup?" divider

U prvom susretu ovoga kola Švicarska je u Debrecenu sa 2:1 pobijedila Hrvatsku koja je upisala i drugi poraz nakon 0:1 protiv Engleske.

Švicarci su poveli već u devetoj minuti pogotkom Demira Xhemalije, no Hrvatska je izjednačila u 32. minuti sjajnim pogotkom Sergeja Levaka. Trenutak odluke dogodio se u 83. minuti kada je Marvin Alakomen pogodio za 2:1.

Nakon dva kola vode Engleska i Švicarska sa po šest bodova, a u posljednjem kolu, 24. svibnja će odlučiti o prvom mjestu u skupini.

Odabranici izbornika Roberta Jarnija posljednji susret u skupini igrat će 24. svibnja protiv Nizozemske u 15.00 sati.

 

Sjajan pogodak Levaka možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider