Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne stišava se bura

VIDEO Viniciusa razbjesnilo jedno pitanje novinara: "Jesi li ti glup?"

U sudačkoj nadoknadi susreta Valencia - Real Madrid Vinicius je zaradio crveni karton.

Vinicius (Foto: Twitter/Screenshot)

Ne stišava se bura nakon utakmice Valencije i Real Madrida (1:0), koju je zasjenilo isključenje Viniciusa.

U sudačkoj nadoknadi susreta došlo je do naguravanja igrača, a Realova zvijezda udarila je Huga Dura, nakon čega je dobila crveni karton. Sudac Ricardo De Burgos isključio je Realova napadača nakon poziva iz VAR sobe, ali nameće se dojam da je mogao pokazati još koji karton.

Nažalost, to nije bio jedini incident na susretu, koji je obilovao tenzijama od prve do posljednje minute. U 70. minuti dvoboja Vinicius je poludio zbog rasnih uvreda koje su stizale s tribine i zaprijetio odlaskom s terena.

Vinicius VIDEO Vinicius poludio zbog uvreda: Prijetio odlaskom s terena, a onda dobio crveni divider

U jednom susretu s tribina su dolazile rasne uvrede, cijeli je stadion skandirao "majmune" brazilskom nogometašu, zbog čega je eksplodirao i Carlo Ancelotti na konferenciji za medije nakon susreta.

"Kada je Vinicius dobio crveni, cijeli stadion je počeo pjevati 'majmune, majmune'. Jako sam tužan", poručio je Ancelotti.

Nakon susreta Vinicius je potpisivao dresove mladim navijačima madridske momčadi, a brzo su ga opsjeli novinari ne bi li dobili njegov komentar na cijeli slučaj.

Jedan španjolski novinar pitao je brazilsku zvijezdu hoće li se ispričati zbog svog ponašanja nakon crvenog kartona, kada je pokazao navijačima Valencije da će se preseliti u drugu ligu, piše Marca.

"Jesi li glup?" odgovorio mu je brazilski nogometaš.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider