Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Održao motivacijski govor

VIDEO Hajdukov krvnik vikao i lupao u svlačionici: Pogledajte kako je reagirao Hrvat

PAOK je izbacio Hajduk s ukupnih 3:0 iz 3. pretkola Konferencijske lige.

Andrija Živković drži govor (Foto: PAOK/Platforma X)

Andrija Živković, koji je s dva pogotka izbacio Hajduk iz Europe, puni naslovnice grčkih medija. Nakon PAOK-ove pobjede protiv Olympiakosa (4:2) procurila je snimka njegova govora iz svlačionice pred veliki derbi.

Održao je motivacijski govor, vikao je i lupao po stolu, a suigrači su ga pozorno slušali:

"Vrijeme je da se sve promijeni, vrijeme je za pobjedu i povratak u Solun s tri boda, ali kako da to napravimo? Moramo biti odlučni u tome da pobijedimo. Ne odlazimo odavde bez tri boda. Pokazat ćemo svima tko smo, da smo pobjednici", vikao je srpski nogometaš, na što su suigrači odgovorili aplauzom, kao i hrvatski vratar Dominik Kotarski.

Upravo je srpski nogometaš zabio prvi pogodak na susretu u 38. minuti susreta, s tim se rezultatom otišlo na odmor, a onda je u nastavku susreta uslijedila prava golijada. 

Palo je čak pet golova, a sve do 78. minute susreta na semaforu je bilo 0:4 za goste iz Soluna. Ipak domaćini su uspjeli smanjiti rezultat u završnici susreta, no nije bilo vremena za nešto više.

Nakon deset odigranih kola PAOK se nalazi na četvrtom mjestu tablice s 20 bodova, jednim manje od drugoplasiranog Olympiakosa i četiri manje od vodećeg Panathinaikosa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider