Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo vrijedi pogledati

VIDEO Fitnes trener iz slobodnjaka zabio jedan od najljepših niželigaških golova u Hrvatskoj

Fantastičan pogodak iz slobodnog udarca na utakmici 1. ŽNL Varaždin.

Dario Struški (Foto: Dario Struški/Instagram)

Igrala se 70. minuta susreta između Mladosti iz Sigeteca Ludbreškog i Zadrugara iz obližnjeg Hrastovskog, kada je Dario Struški iz slobodnog udarca zabio za visokih 0:4.

Bio je to posljednji pogodak Zadrugara u 2023. godini, ali i najljepši pogodak tjedna u izboru SofaScorea na niželigaškim terenima u Hrvatskoj.

Do kraja susreta Mladost je uspjela smanjiti na 1:4, ali nije pokvarila slavlje Zadrugara, koji se okitio titulom jesenskog prvaka 1. ŽNL Varaždin. Jedina su momčad bez poraza, imaju gol razliku +30 i glavni su kandidat za plasman u viši rang natjecanja.

Mihajlo Mudrik FOTO Srnin dragulj od 70 milijuna eura završio na stupu srama: Za sve je kriva poruka atraktivnoj Ruskinji divider

Prvo je ime momčadi Dario Struški, ofenzivni veznjak koji je u 14 kola zabio 21 pogodak i uvjerljivo je najbolji strijelac lige, možda zato što je u najbolji formi. 

"Dugo godina bio sam osobni fitnes trener i došlo je vrijeme da to znanje pretvorim u vlastiti biznis", kaže Struški, koji je svoj centar otvorio prije nekoliko mjeseci pa dodao:

"Dođu i profesionalni nogometaši, Matija Kolarić iz Varaždina, bio je Osijekov Petar Brlek ili recimo bivši nogometaš Bojan Vručina."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider