Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
STANDARDNO OPASAN

VIDEO Bivši Dinamov igrač pretrčao pola terena pa zabio s ruba kaznenog prostora

Do prije koju godinu sjajni Dinamov veznjak, Damian Kadzior, trenutno jako dobro igra kod kuće u Poljskoj.

Damian Kadzior protiv Spartak Trnave (Foto: Afp)

Samo po najboljem pamte Dinamovi navijači Damiana Kadziora, poljskog ofenzivnog veznjaka koji je od ljeta 2018. do ljeta 2020. godine nosio plavi dres.

Ovaj danas 30-godišnji nogometaš se nakon kratke španjolske epizode skrasio kod kuće u Poljskoj, gdje igra za Piast Gliwice. Iako se njegova momčad nalazi u borbi za ostanak, odnosno prije ovog kola držala je 16. mjesto od 18 momčadi Ekstraklase, Damianova statistika je i više nego dobra.

Kući donio sjajnu statistiku iz HNL-a

U 15 do sada odigranih ovosezonskih utakmica postigao je dva pogotka te upisao sedam asistencija, a treći pogodak dodao je danas, na vrlo važnom gostovanju kod Zaglebija u Lubinu.

Igrala se 13. minuta susreta kad je Kadzior uzeo jednu loptu na svojoj polovici terena, a onda s njom pretrčao sve do kaznenog prostora, gdje je odabrao oprobati svoj udarac i pogodio.

U 38. minuti Piast je povećao svoju prednost na 0:2 te ona je još uvijek takva u vrijeme zaključivanja ovog teksta (70. minuta utakmice). Ostane li tako, Piast će preskočiti svoje današnje domaćine i naći se na 15. mjestu.

Nisu Poljaku ovakvi potezi strani, uostalom, i u Dinamu je imao sjajnu statistiku, posebno u domaćoj ligi, gdje je u 58 utakmica upisao 16 pogodaka i 21 asistenciju.

Kako je izgledao ovaj sjajan Kadziorov pogodak, pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider