Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POŠTENO IH OBRUKAO

VIDEO Brozovićev španjolski suigrač utrpao Messijevoj ekipi slobodnjak sa 70 metara

Al Nassr je u prijateljskom ogledu savladao Inter Miami rezultatom 6:0, a posebno se proslavio španjolski stoper Aymeric Laporte.

Aymeric Laporte slavi gol (Foto: Profimedia)

Na Kingdom Areni u Rijadu danas je održana utakmica koju su mnogi navijači dugo čekali, no nisu dobili ono čemu su se nadali.

Odnosno, nisu dobili okršaj Cristiana Ronalda i Lea Messija na terenu, u prijateljskom susretu njihovih Al Nassra i Inter Miamija.

Nemilosrdni Al Nassr i spektakularni Laporte

Prvi se ozlijedio, dok je drugog viroza ostavila na klupi, no imali su što gledatelji vidjeti, posebno oni koji su navijači Al Nassra, budući da je saudijska momčad bila nemilosrdna te je slavio s ogromnih 6:0.

Robert Prosinečki Ipak preokret: Prosinečki preuzima reprezentaciju iz Europe i to iz našeg susjedstva? divider

Na terenu Al Nassra bio je i Marcelo Brozović, koji je upisao asistenciju za prvi pogodak na susretu, no onaj najbolji trenutak pripada španjolskom reprezentativcu i donedavnom članu Manchester Cityja, Aymericu Laporteu.

On je u 12. minuti susreta postigao pogodak za 3:0 i to ne bilo kakav. Nakon što je Inter napravio prekršaj unutar polovice saudijske momčadi, Laporte je dotrčao do lopte vidjevši da se vratar nije vratio na poželjnu poziciju te je opalio i s otprilike 70 metara udaljenosti spektakularno zatresao mrežu.

Reprezentativci nakon izborenog Eura VIDEO Rijetko tko je došao do ulaznice za Euro u Njemačkoj: "Hrvati su zatražili dva milijuna ulaznica!" divider

Inter je tako već u 12. minuti gubio 3:0, a do kraja se agonija samo povećala.

Spektakularan pogodak Laportea pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider