Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rekao je svoje

VIDEO Brazilski Ronaldo birao najbolje svih vremena, a onda je vidio hrvatsku zastavu

Ronaldo je odlučio napraviti TikTok izazov.

Ronaldo (Foto: TikTok/Screenshot)

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo danas uživa u mirovini. Često se pojavljuje na društvenim događanjima i velikim utakmicama, a zna davati i razne intervjue.

Slavni Brazilac prati trendove pa je napravio i TikTok izazov. Birao je najboljih 11 svih vremena, po jednog igrača iz svake države, a stigla mu je i hrvatska zastava.

Luis Diaz Napravljen je povijesni presedan u Engleskoj: Zvijezda Redsa neće biti kažnjena zbog poruke ispod dresa divider

Ronaldu je hrvatska zastava došla posljednja, a jedino mjesto koje je bilo slobodno je lijeva bekovska pozicija, a bivši napadač Real Madrida i Barcelone malo je iznenadio izborom.

Tu je mogao reći Robert Jarni, no odlučio se za Luku Modrića koji nikada nije igrao na beku, no Ronaldo je to objasnio da Modrić može igrati i na beku koliko je dobar.

 

@10starballer Ronaldo chooses his classic XI from the countries given , rate his team from 1-10? Who would u change? #messi #ronaldo #nizario #legend #football #fyp #footballtiktok #foryou #foryoupage ♬ original sound - Karaaa.77
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider