Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barišić ili Zajec?

VIDEO Boysi najavili okupljanje ispred Maksimira, Dinamova nedjeljna utakmica u drugom planu

Bad Blue Boysi koji su otvoreno stali uz Velimira Zajeca za sutra su najavili veliko okupljanje ispred zapadne tribine Maksimira odakle će pratiti tijek Skupštine na kojoj bi se trebao izabrati šef Dinama. Kako sada stvari stoje, bira se između Velimira Zajeca i Mirka Barišića. Za navijače Dinama sutra je Dan D.

Bad Blue Boysi u velikom se broju spremaju ispod zapadne tribine, odakle će pratiti povijesnu skupštinu. Okupljanje je u 11 sati. Na nogama je i policija. Izbori su održani prošle nedjelje, a članstvo je jasno pokazalo da ne žele Mirka Barišića na čelu kluba. Njihov je kandidat Velimir Zajec.

"Jedino kome su članovi Skupštine dužni su Dinamo i njegovi članovi, a ne Mirku Barišić ili Nikoli Hanželu. Ako dosad tim dotičnim personama nije bilo jasno raspoloženje javnosti i činjenica da Mirka Barišića za predsjednika Dinama ne podržava nitko osim možda samo njega, onda neka im naša brojka to demonstrira. U nedjelju od 11 svi ispod Zapada", poručuju Boysi.

Utakmica protiv Slaven Belupa, koja počinje u nedjelju u 17:30, zasad je u drugom planu.

Navijači su puni očekivanja. Ostaje li Mirko Barišić u fotelji ili je preuzima Velimir Zajec? Bit će poznato nakon skupštine koja počinje sutra u podne.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider