Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šarlija poslao poruku

VIDEO Hajduk uvjerljivo slavio u utakmici koja je imala neobičnu uvertiru, bila je to jednosmjerna ulica

Reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević javio se iz Velike Gorice s prvim dojmovima poslije utakmice Gorica - Hajduk.

Utakmica je imala i nadasve neobičnu uvertiru jer otprilike 45 minuta prije početka utakmice su suci i delegat ustvrdili da je kod oba gola prečka 10 centimetara niža nego što bi trebala biti. Ljudi iz Gorice su se spustili s lopatama.

Od prvog sučevog zvižduka na terenu je postojala samo jedna momčad, a to je Hajduk. Domaćini su odolijevali tek nešto više od 20 minuta, a onda je Marko Livaja glavom pogodio za 0:1.

Pojačala se tada kiša, ali pojačao se i pritisak Hajduka. Konačan udarac su gosti zadali domaćinima pred kraj poluvremena.

Drugo poluvrijeme je bilo klasično odrađivanje posla, bliže je Hajduk bio četvrtom golu nego Gorica prvom.

Evo što je rekao Hajdukov stoper Zvonimir Šarlija:

"Odličan ulazak u utakmicu, tri pogotka prvo poluvrijeme su nam donijela mirnoću, komfor da isprobamo neke stvari u drugom poluvremenu. Idemo sretni doma. Realno je da je Gorica u lošem momentu, ali danas se sve pitalo nas, bili smo baš pravi iako imamo puno problema s ozljedama. Iduće utakmice? Lokomotiva nam je jednako važna kao i derbiji s Dinamom, jer ako kiksamo protiv Lokomotive onda nam derbiji s Dinamom neće ništa značiti."

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider