Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GDJE JE OSIGURANJE?

VIDEO Bizaran prekid nakon 20 sekundi: Navijač mirno ušetao u teren pa napravio ovo

Finale Lige prvaka još jednom je bilo pozornica za ulazak gledatelja u teren. No, ovog puta srećom nije bilo golotinje niti političkih poruka.

Marcel Sabitzer zaustavio gledatelja (Foto: Afp)

Tek što je finale Lige prvaka započelo, dogodila se neželjena situacija koja je dovela do prekida utakmice nakon samo pola minute.

Naime, 20 sekundi nakon početnog zvižduka, u teren je kod centra terena ušetao jedan gledatelj. U prvim trenucima nitko ga nije primijetio pa je on bez problema odradio svoju namjeru zbog koja će barem među svojim prijateljima dobiti ikonski status.

Došetao i mirno odradio selfie

Za razliku od nekih ranijih nepoželjnih posjetitelja, ovaj gledatelj nije bio gol niti je nosio neku političku poruku. On je došao do Judea Bellinghama, napravio s njim selfie te krenuo s terena.

Gledatelj u terenu Gledatelj u terenu (Foto: Profimedia)

Tek nakon toga utakmica je prekinuta, a sve je primijetio i redatelj prijenosa, koji je promijenio kadar pa ne znamo što se s gostom u terenu dogodilo.

Sabitzer zaustavio gledatelja?

Možemo samo pretpostaviti iz fotografije ovog članka, gdje vidimo Marcela Sabitzera i jednog od redara sa spomenutim navijačem. Je li nogometaš Borussije sam zaustavio gledatelja ili mu u ovom trenutku pokušava pomoći, ne možemo biti sigurni.

Sve u svemu, osiguranje na ovakvoj utakmici ponovno je zakazalo te je sreća kako je u pitanju bio netko bez ikakvih zlih namjera.

Što se točno dogodilo, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider