Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bjelica osvojio veliki bod

VIDEO Bayer sve preokrenuo i zadržao savršeni niz: Majer lijepo zabio za važnu pobjedu

Lovro Majer je zabio peti prvenstveni pogodak za Wolfsburg.

Lovro Majer (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer bio je strijelac drugog gola za Wolfsburg u važnoj 2:0 gostujućoj pobjedi protiv Werdera u Bremenu u susretu 27. kola njemačke Bundeslige.

Majer, koji je u igru ušao u 60. minuti, potvrdio je dobru formu koju je pokazao tijekom reprezentativnih susreta. U 84. minuti je izbio sam pred vratara te ga lijepo prebacio za potvrdu pobjede. To je bio njegov peti prvenstveni pogodak ove sezone.

Wolfsburg je inače poveo u završnici prvog poluvremena golom Lacroixa (45+4). Ovom pobjedom Wolfsburg je stigao na 14. mjesto sa 28 bodova, dva manje od 10. Werdera.

Bayer sve preokrenuo u završnici

Hrvatski napadač Andrej Kramarić je igrao do 58. minute za Hoffenheim koji je bio nadomak pobjedi na gostovanju kod vodećeg Bayera u Leverkusenu. Beier (33) je doveo Hoffenheim u prednost, a taj je rezultat stajao sve do 88. minute kada je Bayer još jednom stigao do preokreta u samoj završnici.

Andrich (88) je "drop-kickom" poravnao da bi Schick (90+1) iz vrlo sumnjive pozicije u sudačkoj nadoknadi kompletirao preokret.

Vodeći Bayer sada ima 73 boda, čak 13 više od drugog Bayerna koji će kasnije u subotu igrati protiv Borussije iz Dortmunda. Hoffenheim je deveti sa 33 boda.

Josip Juranović igrao je od 82. minute za Union Berlin kojega vodi Nenad Bjelica u 0-0 remiju na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu kod kojeg je Hrvoje Smolčić ostao na klupi. Union je 12. sa 29 bodova, a Eintracht šesti sa 41.

Pogodak Lovre Majera možete vidjeti OVDJE.

Split uoči derbija VIDEO Navijačica iz Graza opisala što se događalo na splitskoj rivi uoči derbija: "Svi smo bili u čudu" divider

BBB-i na putu do Poljuda VIDEO Pogledajte kako je izgledao dolazak Boysa na Poljud divider

Ante Budimir VIDEO Budimir je najbolji strijelac La Lige! Hrvat je nezaustavljiv, tek je drugi u povijesti koji je učinio ovo divider

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider