Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SOLO AKCIJA I BOMBA

VIDEO Ancelotti mu dao priliku ispred Modrića, a on mu je vratio golčinom za pobjedu

Fantastičan je bio pogodak Brahima Diaza u 49. minuti utakmice na Red Bull Areni

Brahim Diaz slavi gol (Foto: Afp)

Proteklog dana u španjolskim medijima puno se postavljelo pitanje o tome koga će Carlo Ancelotti postaviti u udarni sastav za gostovanje kod RB Leipziga, budući da na raspolaganju nema Judea Bellinghama.

Pogodak Benjamina Šeška VIDEO Leipzigu u drugoj minuti utakmice protiv Reala poništen pogodak: Internet poludio, no odluka je ispravna! divider

Najčešće su se spominjale dvije opcije. Prva je bila Luka Modrić u vezni red, a Federico Valverde na poziciju iza dva napadača, dok je druga bila ona gdje Valverde ostaje desno u vezi, a ispred njega, Kroosa i Camavinge, budući da je Tchouameni pomaknut na stopera, ide Brahim Diaz.

Ancelotti je još jednom dobro odabrao

Odabrao je Ancelotti drugu opciju i čine se da je mudri Talijan time apsolutno pogodio. Iako se Diaza u prvom dijelu nije puno vidjelo, već nakon četiri minute drugog dijela odradio je minijaturu za nakloniti se i zapljeskati.

Ederson VIDEO Kakva amaterska pogreška Edersona! Brazilac šlampavim potezom poklonio gol Kopenhagenu divider

Uzeo je loptu na desnoj strani, fantastično se okretom oslobodio Rauma, onda je prošao između Simonsa i Schlagera, ušao u kazneni prostor, namjestio se na udarac i fantastično pogodio dalji gornji kut gola nemoćnog Gulacsija.

Prekrasan pogodak Diaza, koji je donio i konačan rezultat, pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider