Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''teško je kad te opljačkaju''

Ancelotti otkrio što mu je priznao Zidane, a Vidal tugu iz svlačionice

Trener Bayerna i bivši trener Reala Carlo Ancelotti nije mogao sakriti razočaranje nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je bio na korak do velikog iznenađenja. Nakon što ih je Real nokautirao u Münchenu, Bavarci su uzvratili istom mjerom, no onda je na scenu stupio mađarski sudac Viktor Kassai i njegovi pomoćnici.

Sudačke odluke ovaj su put direktno presudile tko ide dalje. Bayern nakon šest godine neće vidjeti polufinale Lige prvaka.

''Mislim da smo igrali dobro i zaslužili smo više. Sve smo imali na ovoj utakmici. Osim sudaca'', rekao je razočarani Carlo Ancelotti na press konferenciji.

''Te odluke su nam jako naštetile. Karton Vidala uopće nije bio za kaznu. Ronaldo je zabio dva gola iz zaleđa. Jasno je da ne možemo biti sretni s time.''

Ancelotti je poznat kao jedan od onih trenera koji se gospodski drže u pobjedi i porazu. Zato su njegove riječi odjeknule tako glasno.

''U četvrtfinalu morate imati suca, ne znam, valjda kvalitetnijeg. Ili videotehnologiju. Previše je to grešaka.''

Jesu li Realu suci pomogli da prođe Bayern?

Ukupno glasova:

Talijan sam za sebe kaže kako je ''realovac''. Kaže kako ne misli da je netko htio da baš Real prođe dalje.

''Sudac je imao lošu utakmicu i točka. Puno puta imate sumnju u neke odluke, ovdje nije bilo nikakve sumnje. Vidjelo se sve uživo'', rekao je Ancelotti te još jednom potvrdno odgovorio na pitanje treba li nogometu videotehnologija.

''Pričao sam nakon utakmice i sa Zidaneom i on misli da je sudac griješio'', otkrio je Talijan.

Zidane: Ne znam bismo li prošli...

"Ne znam da li bismo prošli uz videosuđenje", rekao je Zidane odgovarajući na zahtjev novinara da komentira Ancelottijevu ljutnju.

"Posao suca je težak i nikada ga se ne stavljam u poziciju da budem za njega ili protiv. Njihov drugi gol je također bio iz zaleđa. Smatram da smo uz šest zabijenih golova zaslužili prolazak", istaknuo je Zidane dodavši da mu je ovo bila najteža utakmica ove sezone.

Posve neopravdano isključeni Arturo Vidal bio je bijesan nakon utakmice.

''Teško je kad te ovako opljačkaju. Oni su se uplašili kad smo poveli 2:1 i tada je počeo šou suca koji nas je izbacio iz Lige prvaka. U svlačionici je bilo tužno, vlada ljutnja jer ovakav meč ne bi smio odlučiti sudac. Sudac nas je izbacio. Real Madrid nije imao kuda. Svatko na svijetu, tko razumije nogomet, mogao je to vidjeti'', poručio je Čileanac.

Španjolski mediji javljaju i kako su Lewandowski i Thiago Alcantara krenuli prema sucima u njihovu svlačionicu, ali je susret spriječila policija.

"Smeta kada ti neka stvar izvana uvjetuje rezultat. Ja u životu nisam iznosio mišljenje o sucima, no na ovoj razini nogometa trebalo bi imati ljude na razini zadatka'', poručio je ljutiti Alcantara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider