Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima novu poziciju

Veliki preokret u Milanu: Talijani pišu o novom Perišiću u novom Interu

Čini se kako neće biti ništa od odlaska Ivana Perišića iz milanskog Intera.

Ivan Perišić u zagrljaju suigrača (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ivan Perišić igrat će i svoju petu sezonu u dresu Intera. Tako tvrdi posljednji insajderski izvještaj Gazzette dello Sport u kojem se navodi kako je došlo do preokreta. Nakon što su Perišića svi selili u Premierligu, prvo u Manchester United prošlog i ovog ljeta, pa nedavno u Arsenal, sada milanski sportski list tvrdi da Ivan ipak ne ide nikamo.

Po istom izvoru, Perišić se zainteresirao za ''novi Inter'' koji će se sigurno dogoditi u ovoj sezoni ispred nas jer je Antonio Conte tip trenera koji u svaki klub unese neke nove vjetrove. Upravo je Conte jasno dao do znanja da neće imati milosti ni prema kome, čak ni najvećim zvijezdama i vođama momčadi poput Perišića te da od svih u novoj sezoni traži odgovornu igru u oba smjera.

U slučaju Perišića, to znači da bi mogao zaigrati na mjestu ofenzivnog beka u 3-5-2 sustavu. To znači i dosta odgovornosti u obrani.

Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Napoli krenuo u akciju: Icardiju dali ponudu, Inter će biti zadovoljan divider

Perišić je imao tešku sezonu, kao i mnogi naši nogometaši nakon srebra na Svjetskom prvenstvu. Ova je vijest stigla točno godinu dana od najvećeg uspjeha hrvatskog sporta, pobjede nad Engleskom u polufinalu Mundijala, gdje je Omišanin zabio prvi pogodak, baš kao i u finalu s Francuzima.

Hrvatski nogometaš spreman je ostaviti ju iza sebe, piše Gazzetta. Pokazao je veliku želju za rad, pustio je kosu i bradicu, kao da je ovo neki novi Perišić u novom Interu. Zahtjevni Conte sigurno će biti zadovoljan.

Luis Figo za IN magazin i GOL.hr Luis Figo otkrio: "Promijenio bih mnoge pogrešne odluke. Ronaldo nije ambiciozan" divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider