Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kontaktirali su s Wandom

Napoli krenuo u akciju: Icardiju dali ponudu, Inter će biti zadovoljan

Već se dulje vrijeme kuha transfer koji bi mogao obilježiti ljetni prijelazni rok u Serie A.

Galerija Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Wanda Nara (Instagram) Wanda Icardi (Instagram) +1 Mauro Icardi (Foto: AFP)

Gdje će karijeru nastaviti Mauro Icardi? Pitanje je to koje se na Apeninima provlači već dulje vrijeme, a naročito nakon što je Antonio Conte, novi trener Intera, odmah po svom dolasku u klub izjavio kako se želi riješiti argentinskog centarfora.

Conte ne želi da se oko njegove momčadi stvori publicitet kakav je okruživao Nerazzurre prošle sezone, kada je cijela momčad bila u drugom planu uslijed rata između Icardijeve supruge i menadžerice Wande Nare s čelnicima Intera u vezi s uvjetima u novom ugovoru.

Traženu povišicu Icardi nije dobio, a kako je u međuvremenu pregršt prljavih stvari izneseno u javnost, na zub su ga uzeli i navijači, posvađao se i s nekim suigračima pa je prilično sigurna bila oklada da za njega više nema budućnosti na Giuseppe Meazzi.

Marottin poziv zainteresiranim klubovima

Sportski direktor Giuseppe Marotta prije nekoliko dana javno je poručio kako buntovnici, i Icardi i Radja Nainggolan, mogu tražiti nove klubove.

Bio je to signal zainteresiranima za njegovo dovođenje da krenu u akciju, a klub koji je žurno reagirao bio je – Napoli.

Napolitanci su stupili u kontakt s Wandom Narom i ponudili Icardiju godišnju plaću od sedam i pol milijuna eura plus bonuse.

Napoli spreman iskrcati Interu 60 milijuna eura

To je bitno veći iznos u odnosu na aktualnih četiri i pol milijuna, koliko Icardi zarađuje u Interu, a gotovo je podjednako važna i činjenica da na Icardijevu dovođenju inzistira trener Carlo Ancelotti, koji Argentincu obećava mjesto centralne figure u momčadi koju slaže za napad na naslov prvaka Italije.

U kontekstu dovođenja Icardija spominju se i Juventus i Atletico Madrid, ali Napoli je taj koji drži pole-position zbog toga što je jedini spreman iskrcati 60 milijuna eura odštete, koliko traži Inter.

Cijelu ovu priču dodatno podgrijavaju i talijanski mediji koji izvještavaju da je Icardijeva supruga viđena u gradu podno Vezuva kako pregledava vilu u koju bi, ako se transfer realizira, došli živjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider