Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbori za predsjednika

Veliki preokret na Maksimiru: Bio drugi na Barišićevoj listi, no odlučio je podržati Zajeca

Velimir Zajec i Mirko Barišić bore se za funkciju predsjednika Dinama.

Velimir Zajec i Mirko Barišić (Foto: Goran Mehkek / Ronald Gorsic / CROPIX)

Nakon što su Velimir Zajec i lista "Dinamovo proljeće" nadmoćno pobijedili na povijesnim izborima za Skupštinu i osvojili 25 mjesta, sada ih čeka bitno teži zadatak – izbori protiv Mirka Barišića za predsjednika Dinama koji se održavaju ove nedjelje.

Kako bi Zajec, uz podršku navijača, pobijedio na izborima za predsjednika, pokušat će pridobiti najmanje šest ljudi s Barišićeve liste, a čini se da bi jedan od njih mogao biti Lovro Maržić, otkriva Nacional.

Radi se o mladom odvjetniku koji je imao veliku podršku Barišićeve struje, dali su mu visoko drugo mjesto na listi za Skupštinu, tako da su njegov potez protumačili kao veliku izdaju. 

Također, Nacional tvrdi da iza svega stoji Darko Maržić, njegov otac i poznati odvjetnik koji je branio Damira Vrbanovića u postupku protiv Zdravka Mamića, a o tome je progovorio izvor blizak aktualnom vodstvu Dinama:

"Darko Maržić time se otvoreno na više adresa pohvalio, a na pitanje zašto je njegov sin odjednom promijenio stranu, govorio je kako je dobio bolju ponudu. Pa zar je ovdje riječ o nekoj trgovini, tko ponudi više?!

Barišić malom nije dao ništa tog tipa, ali je dobio nevjerojatnu priliku koju je sada upropastio jer takvo mijenjanje dresa u zadnji čas nije ni sportski, ni fer, ni korektno, i to mu neće služiti na čast u budućoj karijeri – a riječ je o dečku koji je tek nedavno položio pravosudni ispit.

No čini se da je tata taj koji ima glavnu ambiciju u toj priči, a nedavno je viđen i s Dragutinom Kamenskim, vlasnikom Kamgrada, koji se na kraju nije našao ni na jednoj listi iako se spominjao kao jedan od glavnih pretendenata na prijestolje", prenosi Nacional njegove riječi.

Vlatka Peras Drama u Dinamu na dan velike pobjede i uoči izbora: Kaznena prijava protiv Vlatke Peras! divider

Stefan Ristovski i Josip Mišić Mišić izazvao oduševljenje u svlačionici PAOK-a: Grci otkrili što im je Dinamo obećao za uzvrat u Solunu divider

Bruno Petković UEFA uvrstila Petkovića u birano društvo: Igrač tjedna u Konferencijskoj ligi? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider