Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veoma cijene Hrvata

Mišić izazvao oduševljenje u svlačionici PAOK-a: Grci otkrili što im je Dinamo obećao za uzvrat u Solunu

Josip Mišić odigrao je sjajnu utakmicu za Dinamo u pobjedi protiv svog bivšeg kluba PAOK-a.

Stefan Ristovski i Josip Mišić (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Novom europskom pobjedom Dinamo je stekao lijepu prednost protiv PAOK-a (2:0) uoči uzvratnog dvoboja u Solunu, a nakon susreta Josip Mišić pojavio se u svlačionici grčke momčadi.

Grci su oduševljeno pozdravili Hrvata koji je proveo godinu i pol na posudbi u Solunu te ostavio i više nego pozitivan dojam, takav da se i dandanas pitaju kako su ga samo tako lako pustili:

"Toliko smo godina tražili veznog igrača, a imali smo vrhunskog igrača kojeg nismo znali cijeniti. Prvo zbog momčadi, a onda zbog zdravstvenog problema s kojim se suočio. Pogrešno mišljenje lišilo nas je ovog veznjaka", piše grčki SDNA.

Tijekom boravka u grčkom klubu Mišić je saznao užasnu vijest, dijagnosticiran mu je rak testisa, no uspio je pobijediti tešku bolest i vratiti se nogometu nakon šest mjeseci pauze.

Dodajmo kako su iz Dinama obećali grčkom klubu da će Mišić biti na konferenciji za medije u Solunu uoči uzvratne utakmice osmine finala Konferencijske lige, naravno, uz trenera Sergeja Jakirovića.

Bruno Petković Petković ima priliku ispisati povijest hrvatskog nogometa: Ovo nitko od Hrvata nije napravio u Europi divider

Dinamovci slave pobjedu protiv PAOK-a Susjedi o novom čudu Dinama: "Žive europsku bajku, Petković srušio mit o Grcima. Slavili uz uvrede Partizanu" divider

Bruno Petković nakon PAOK-a Dinamo vratio hrvatski nogomet u Top 20 europskih liga, a jedna je stvar posebno impresivna divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider