Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BORBA ZA VLAST

Drama u Dinamu na dan velike pobjede i uoči izbora: Kaznena prijava protiv Vlatke Peras!

Dinamo je sinoć svojim navijačima priuštio lijepu večer, ali jutros su stigle neugodne vijesti.

Vlatka Peras (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Protiv predsjednice Uprave Dinama Vlatke Peras podignuta je anonimna kaznena prijava.

Prijavom nije obuhvaćena samo gospođa Peras nego i još dvojica muškaraca: Dražen Miličević, inače njezin bliski prijatelj i zaposlenik Dinama, te Zvonimir Noršić, vlasnik tvrtke Base Connection, koja je nedavno poslovala s Dinamom.

Kako javljaju Sportske novosti, prijava je podignuta tijekom četvrtka, na dan odigravanja utakmice Dinamo - PAOK.

Prema dokumentima koje u svom posjedu ima Jutarnji list, Peras je uime kluba sklapala ugovore o grafičkim i marketinškim uslugama, a potpisala je i ugovor na temelju kojeg je Dinamo isplaćivao određenu svotu novca istoj toj tvrtki (Base Connection) za dobavu i ugradnju PVC stolarije.

Inače, radi se o firmi koja ima jednog jedinog zaposlenika, spomenutog gospodina Noršića.

U Dinamu se tako zahuktava atmosfera uoči nedjeljnih izbora za novog predsjednika kluba. Birat će ga Skupština izabrana na prošlotjednim izborima, sastavljena od 60 skupštinara.

Od tih 60, u Skupštinu je ušlo njih 35 tajnim glasanjem, a 25 preko liste Dinamovo proljeće, za koju su glasali navijači.

Kandidat ovih 35 za predsjednika je Mirko Barišić, dok navijači žele Velimira Zajeca i nadaju se da će do nedjelje uspjeti nagovoriti barem šest skupštinara, koliko je potrebno da prijeđu iz Barišićeva u navijački tabor kako bi uspjeli odnijeti pobjedu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider