Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
popravci u svlačionici

Velike promjene u Real Madridu: Ancelotti je ovim igračima poručio da traže novi klub

Carlo Ancelotti je otpisao četvoricu igrača prije početka nove sezone.

Galerija Carlo Ancelotti Ancelotti i Modrić Luka Modrić, Antonio Rüdiger i Carlo Ancelotti +8 Vinicius i Carlo Ancelotti

Iza Real Madrida nije bajna sezona. Navijači slavnog madridskog kluba naučili su na trofeje, a ove sezone je stigao samo jedan, onaj iz Kupa Kralja.

Real Madrid se nalazi u krizi, to je već svima vidljivo i poznato, no već u idućoj sezoni bi Real ponovno mogao postati najbolji klub u Španjolskoj.

Ove sezone je Barcelona dominirala i zasluženo osvojila naslov prvaka države, a Real je bio u igri za još tri trofeja, no ispao je iz utrke.

Madriđani su se nadali još jednom čudu i obrani naslove Lige prvaka, no Manchester City je jednostavno bio jači i tu Real nije imao što tražiti.

Ono što je poznato da Carlo Ancelotti ostaje u klubu. Trofejni talijanski stručnjak već je zaboravio na ovu sezonu i brzo se okreće budućnosti.

Luka Modrić ostaje

Prema pisanju španjolskih medija, Talijan je poslao jasnu naredbu prema Florentinu Perezu i poručio mu koje igrače više ne želi u svlačionici.

Iz Real Madrida ovog ljeta odlaze Alvaro Odriozola, Jesus Vallejo, Mariano Diaz te Eden Hazard.

Vinicius protiv Hrvatske Stigao novi udarac za Viniciusa nakon rasističkih uvreda, oglasio se i Ancelotti divider

Belgijski reprezentativac došao je kao veliko pojačanje u Real Madrid. Navijači su očekivali čudesa od njega, stvarno je bio odličan u Chelseaju, no Hazardu nogomet nije bio na prvom mjestu, mučio se s ozljedama, ispao iz forme, nabio kilograme i bez velikih partija napušta Madrid.

Naravno, uz otpisanu četvorku još bi netko iznenada mogao napustiti Bernebeu, ovisi kakva bi ponuda mogla doći.

Od pojačanja je navodno blizu Reala Jude Bellingham, no ne bi trebao biti jedini novak u svlačionici Kraljeva. Spominje se tu još imena, no svakako treba pričekati ljetni prijelazni rok koji se bliži.

Ono što posebno veseli navijače Real Madrida je da u klubu još jednu sezonu ostaje Luka Modrić, ali i Toni Kroos. Real bi uskoro trebao objaviti da je produžio sa svojim legendama kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider