Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Raspad sistema

Velikan zgrožen Hazardom: ''To je na granici sa smiješnim, netko ga je trebao pitati što radi''

Eden Hazard u nedjelju je izveo ''panenku'' u raspucavanju s bijele točke protiv Manchester Cityja u finalu Liga kupa.

Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Belgijska zvijezda zabila je peti jedanaesterac za Chelsea u nedjeljnom finalu Liga kupa protiv Cityja, ali to nije bilo dovoljno da spriječi njegovu momčad od poraza.

Utakmicu je zasjenio incident Kepe Arrizabalage, koji je odbio zamjenu u produžetku, ali kolumnist The Timesa, Tony Cascarino vjeruje da je Hazard među glavnim krivcima zbog toga što nije igrao dovoljno ozbiljno.

''U Chelseaju postoji potpuni nedostatak vodstva, od vrha prema dolje'', napisao je Cascarino te nastavio:

''U upravnom odboru nema vođe, a sigurno ga nema ni na terenu. Čini se kao da nitko nema pojma što se događa, a odbijanje Kepe Arrizabalage da bude zamijenjen je to samo potvrdilo. Hazard nikako nije materijal za kapetana, ali bi trebao biti jedan od starijih igrača koji vodi primjerom. Umjesto toga, on protiv Cityja izvodi Panenku.''

''To je na granici sa smiješnim. Trebao mu je netko nakon toga u svlačionici reći: 'Što to, dovraga, radiš?' Da li bi to učinio u finalu Svjetskog prvenstva? Nema šanse. Nije to shvaćao ozbiljno i bio je posve neprofesionalan'', istaknuo je Cascarino.

Igrači poput Hazarda i Arrizabalage guraju po svome jer znaju da se mogu izvući, a neizvjesna budućnost Maurizija Sarrija kao glavnog trenera doprinosi njihovom samopouzdanju.

ManCity osvojio Kup, finale obilježila nevjerojatna scena: Vratar odbio izaći, Sarri "poludio"! Sarri pokušava zamijeniti Kepu (Foto: John Walton/Press Association/PIXSEL Sarri pokušava zamijeniti Kepu (Foto: John Walton/Press Association/PIXSEL
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider