Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obostrana korist

Velika razmjena napadača Chelseaja i Juventusa sve izvjesnija

Chelsea i Juventus ušli su u pregovore oko potencijalne zamjene Dušana Vlahovića i Romelua Lukakua.

Dušan Vlahović (Foto: Afp)

Poznati nogometni insider za transfere Fabrizio Romano izvijestio je kako su čelnici Chelsea i Juventusa otvorili pregovore oko razmjene svojih igrača. Chelsea je spreman riješiti se Lukakua kako bi zauzvrat dobio Dušana Vlahovića.

Erling Haaland i Joško Gvardiol Gvardiol od srijede u Cityju? Nijemci otkrili detalje koji potvrđuju da je rekordni posao riješen divider

Potencijalni dogovor obvezao bi Chelsea da uz ustupanje Lukakua Juventusu isplati i određeni iznos odštete. Razgovori oko Vlahovića već su se vodili ranije tijekom srpnja, no u konačnici klubovi nisu došli do dogovora.

Lukaku je višak kod Pochettina

S obzirom da je Lukaku van svih opcija trenera Pochettina, koji ga nije niti poveo na pripreme, ovakva trampa mnogostruko bi koristila momčadi sa Stamford Bridgea. Riješili bi se nezadovoljnog igrača i njegove velike plaće, a u napadu bi doveli novu uzdanicu koja bi vjerojatno bila prva opcija pored Nicolasa Jacksona.

Bogdan Bogdanović Srbija će danas odigrati utakmicu protiv Bosne i Hercegovine, no nitko neće saznati što se na njoj dogodilo divider

Lukaku je već ranije prekinuo pregovore s Interom kada se pojavila mogućnost prelaska u Juventus te je sa Starom damom već dogovorio osobne uvjete.

U konačnici, ostaje još samo da se klubovi između sebe dogovore oko cijene koju će Chelsea morati isplatiti za Vlahovića. 23-godišnji Srbin sedam godina je mlađi od Lukakua i tržišna vrijednost mu je procijenjena na 70 milijuna eura, dok Belgijac vrijedi 40 milijuna.

 

Kako to obično biva kada je razmjena igrača u pitanju, cijena nikada nije jednostavna matematika. Smatra se kako će Chelsea morati izdvojiti mnogo više od 30 milijuna eura, kolika je razlika tržišne vrijednosti između igrača.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider