Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JE LI NAPOKON GOTOVO?

Gvardiol od srijede u Cityju? Nijemci otkrili detalje koji potvrđuju da je rekordni posao riješen

Joško Gvardiol danas nije bio prisutan na obvezama igrača RB Leipziga, što uz još neke dokaze potvrđuje njegov transfer u Manchester City.

Erling Haaland i Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Priča o transferu Joška Gvardiola u Manchester City do danas je već praktički postala sapunica. No čini se da je ta sapunica možda napokon došla svome kraju.

Joško Gvardiol i suigrači VIDEO Suigrači se neslano našalili s Gvardiolom, navijači Cityja tvrde da su ga mogli ozlijediti! divider

Iako je Joško još u ponedjeljak normalno trenirao u Leipzigu, u utorak se nije našao u avionu koji je igrače odveo na liječnički pregled. To je samo navelo novinare Bilda da dodatno istraže o čemu se radi.

Klubovi se napokon dogovorili?

Prema njihovim informacijama, Manchester City i RB Leipzig napokon su došli do cifre koju će prvak Europe isplatiti za hrvatskog stopera. Prema dostupnim informacijama, ona bi trebala iznositi 90 milijuna eura, a ne sto, koliko je Leipzig prvobitno tražio.

To je potvrdio i oko ovog slučaja vrlo oprezni Fabrizio Romano, koji je prije desetak dana transfer proglasio dovršenim. To se nije pokazalo kao istina te je on čak dobio upozorenje od Twittera zbog iznošenja netočnih informacija.

Mateo Kovačić Mateo Kovačić o velikim utakmicama u karijeri: "Igrao sam hrvatski, španjolski i talijanski derbi, jedva čekam manchesterski" divider

Trenutačno nije poznato gdje je danas Gvardiol, no pretpostavlja se da je vjerojatno već odletio u Manchester, gdje bi, ako sve bude u najboljem redu, u srijedu napokon trebao postati igrač Manchester Cityja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider